Babalar

s_elale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
188
1
96
Amasya
Bizim babamız;1.hafta;gece ben emzirdikten sonra:

"Ben çıkarayım gazını;hem babasında rahat ediyor kızım."
3.hafta;
"Gazını çıkarmadan yatırma çocuğu."
4.hafta bebek ağlıyor;iki saat geçmiş beşiğini sallıyorum;
"Emziğini versene susar belki."
6.hafta;bebek ağlıyor;
"Emziğini versenee."
7.hafta;bebek ağlıyor, baba ;
"Zzzzz....."
Sabah;
"Bak çocuğun uykusu düzene girdi;gece hiç uyanmadı.!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç güleceğim yoktu :)
arada uykuları kaçınca da Allah Allah bu çocuğa ne oldu neden bu kadar kalktı bu çocuk.
be adam zaten her akşam böyle sadece sen duymuyorsun...

horoz a sormuşlar tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan die horozda ben şaparım gerisine karışmam demiş.bence hepsi öle gerisine karışmıo erkek işte....

çok hoşmuş ya hiç gülesim yoktu :) bizde benzer şeyler yaşıyoruz:)

ya aynen böyle gerçekten, başlarda bebek daha uyanır uyanmaz o da uyanıyordu, şimdi ağlamaktan çocuk bi hale geliyor babası maşallah mışıl mışıl.bir de ne diyor artık çocuğun uykusu düzene girdi, tabii canım ne demezsin:)

:))))
bizim babamız da bebek ağlayınca beni pışpışlıyor.öyle de derin uykusu.
sabah diyorum hayatım benim uykuya dalmada sorunum yok,pışpışlamana da gerek yok.arada çocuğa baksan yeter.

bizim babamız da ilk ay pek bi ilgiliydi geceleri. Tak diye uyanırdı. Uykusu çok ağırdır. Cicim ayları geçeli çoook oldu. Gece kızım uyandığında,artık şşşşştt diyo yaaa el kadar bebeğeee! Sabah da yeminler ediyo hatırlamıyorum diye, sarılıp özürler diliyo kızımdan.

bizim babamızda çok ilgili hatta gereğinden fazla ilgili bana resmen üvey anne muamelesi yapıyor çocuk biraz ağlasa hemen alarm durumuna giriyor zor sakinleştiriyorum bide şimdi ramazan ya sigarasızlıktan akşam işten gelince çok gergin oluyoo dün bebek ağlıyo diye sinirleri tepesine geldi aldım kucağından sakinleştirdim yatırdım bu seferde başına gelmiş öpüyoo allahım yarabbim yaa ben o kadar zor uyutmaya sakinleştirmeye çalışıyorum beyefendi başında öpmeye uğraşıyoo azcık fazla ağlasaa hemen sinirlenip kaçmayı biliyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…