Babalar gününde baba gibi hediyeeeeeee

ayisiltisi

bıdıkkkk
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
401
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar öncelikle belirtiyorumki öz babamı 11 yasımda üvey babamıda 20 yasında yani 2sene önce kaybettim.Baba sevgisi inanın bir kız çocuğu için öyle başkaki anlatamam.Çok duygusalım bu konuda 2babamıda çok özledim saolsunalr 2side canımdan bi parça gibiydiler .neyse sevgilimin babası beni çok seviyor bende onu babam gibi seviyorum ve ne alsam bilemiyorum yıllar sonra aynı duyguyu tatmak garip

cnm allah mekanlarını cennet eylesin.bak arkalarında ne güzel senin gibi sevgiyle bahseden bi evlat bırakmışlar.

cnm sevgilinin babası olduğu için bence gömlek,tşört,kravat uygun.

bende kayınbabam çok titiz değişik şeylerden çok hoşlanır ona ne alsam die düşünüyrm

benimde babam 13 sene önce vefat etti ve böyle ünlerden hiç hoşlanmam..içim burkulur ne bileyim kötü olurum... evliyim ama eşiminde babası yok.. baba sevgisi hiç tatmadım denebilir.

amin bitanem çok saol.şimdi bedeni uymaz felan ne bileyim bide güzel bi hediye olsun istiyorum parfüm olurmuki:26:

benimde babam 13 sene önce vefat etti ve böyle ünlerden hiç hoşlanmam..içim burkulur ne bileyim kötü olurum... evliyim ama eşiminde babası yok.. baba sevgisi hiç tatmadım denebilir.

çok kötü bi durum ya babasız büyüyn kızlar baba sefkatini sevgisini hep sevdiği erkekte ararlar ona yüklerler anlamları değerler genelde fos çıkar çok baska ya o yüzden ilerde Allah bana kız çocugu nasip ederse en çok babasıyla zaman geçirmesini saglıyacagım hatta eşimle anlaşma yapıcam kzıımız olursa hep sen ilgileneceksin diye Allah rahmet eylesin bitanem.

ewet aynen öyle.. erkek arkadaşlarda arıyorsun şefkati merhameti birinin kanadının altına sıgınmak istiyorsun ne kadar güçlü olursan ol ama mümkün olmuyor bu günümüz erkekleri ile.. nese kocam var işte idare ediyoruz...
aminn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…