Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun, umarım babanıza şifa olacak en doğru tedaviyi bulursunuz, sert kabuklu yemişlerin iyi geldiğine dair araştırmalar var ama ne kadar faydalıdır bilmiyorum, ABD Yale Kanser Merkezinde hastalar üzerinde uzun süreli araştırma yapılmış ve yaklaşık 1000 kadar hastadan düzenli olarak ceviz, fındık, badem ve kaju yemeleri istenmiş, söylenene göre başarı oranı %46 ama biliyorum insan %1 şansı bile denemek ister, umarım bir faydası olur, bir de Saraçoğlu'nun bitkisel kürlerini araştırın isterseniz..Merhaba hanımlar, babamda bagırsagında 4 cm kadar tumor cikti. Kanser yani. Ne onerırsınız yakınında boyle birsey olup bitkisel birseyler yiyecek gibi iyileşen varmı? İlac tedavisi gorecek Zaten de. Benimkide umut ıste uzuluyoruz cozum aryrum. Sagolun.
Benim arkadaşım akciğer ca, doktor yeşil yapraklı sebze yesin demiş. Bol ot ; maydonoz dereotu semizotu gibi.....Merhaba hanımlar, babamda bagırsagında 4 cm kadar tumor cikti. Kanser yani. Ne onerırsınız yakınında boyle birsey olup bitkisel birseyler yiyecek gibi iyileşen varmı? İlac tedavisi gorecek Zaten de. Benimkide umut ıste uzuluyoruz cozum aryrum. Sagolun.
Merhaba geçmiş olsun öncelikle tedavi görürken bitkisel kürler falan denemeyin sakın.Tam tersi etki yapabiliyorlar..Merhaba hanımlar, babamda bagırsagında 4 cm kadar tumor cikti. Kanser yani. Ne onerırsınız yakınında boyle birsey olup bitkisel birseyler yiyecek gibi iyileşen varmı? İlac tedavisi gorecek Zaten de. Benimkide umut ıste uzuluyoruz cozum aryrum. Sagolun.
Kansere fayda sağlayan duyduğum şeyler ve etrafımda yapanlar anne sütü ve eşek sütü.Merhaba hanımlar, babamda bagırsagında 4 cm kadar tumor cikti. Kanser yani. Ne onerırsınız yakınında boyle birsey olup bitkisel birseyler yiyecek gibi iyileşen varmı? İlac tedavisi gorecek Zaten de. Benimkide umut ıste uzuluyoruz cozum aryrum. Sagolun.
Geçmiş olsun. Ne kanseriydi?Kansere fayda sağlayan duyduğum şeyler ve etrafımda yapanlar anne sütü ve eşek sütü
Anne sütü ile erkek kuzenim kanseri yendi inşallah şifa olur
Yumurtalık kanseri :/Geçmiş olsun. Ne kanseriydi?