babaanne yöntemi ile tüy azaltma

Ben agda ile aldıktan sonra limon kolonyası dökerim hep.
Bir nebze buda işe yarar beLkimm.

limon sürdükten sonra yıkamak gerekiyomu yoksa oylemı kalcak

yıkanmadan durabiliyosanız 3 gün durulması gerekiyomuş. yıkanmanız gerekiyorsa 1 gün de olur.

ben limon tuza yeni başladım. tüyleri aldıktan sonra anında sürdüğüm yer pırıl pırıl oldu. kıl kökleri normalde kızarık kalır benim. ama o bölgede hiçbişey olmadı.
diğer bölgelere yarım saat bekleyip sürdüm. ama oralar hep kızardı yine. bi dahakine anında sürcem. biraz acısa da kızarıklıktan iyidir.

bende limonun yakacağını düşündüğümden ara sıra yüzümün bazı kısımlarına uyguluyodum
çoook faydasını gördüm şimdi kanıtlanmış da oldu çok sevindim

Vay be limon gerçekten işe yarar mı acaba daha önce hiç duymamıştım. Evimde bir koli bioder var ama devam edip hepsini kullanamadım maalesef sadece bir iki kere sürdüm ondan da bi sonuç alınması beklenemez tabi :) şimdi o kadar bioderi kullanmayıp limonu düzenli kullanırsam çok kızıcam kendime

büyük sözü dinleyip denemekte yarar var o zaman amaa çok acılııı olurr gibi hissettim şuan

ben bu yöntemi denedim ama hem çok yakıyor hem de yapış yapış oluyor...

Ben makine ile almadan önce limon kolonyası dökerdim bari bitince de dökeyimm

bacım bioderi ben düzenli kullandımda noldu ki... hiç bir fayda etmedi.. limonu denedim oda yüzümde hafif leke yaptı ben yüze denedimde.... kendine kızmana gerek yok bacım limon yararmı bilmem ama bioder yaramıyor onu çok iyi biliyorum

Son düzenleme:
bende denedim bu yontemi yani daha yeni başladım ama bi kaç saat dayanabildim başta çok yanıyor sonra hafifliyor ama ben rahat edemedim gittim yıkadım devam edicem umarım azaltır

tatlım bu limonlamayı yaptıktan sonra yıkayıp mı soda sürüyoruz yoksa yıkamadan mı soda sürüyoruz yahu :)

hmm ilk kez duydum.doğal şeyler her zamn işe yarar mantıklı

lazere gıdıyordum fakat 5 aydır deposilin iğne yaptırmak zorunda oldugumdan gidemiyorum. Lazerden olusan kuruluk var ,,eee kıllarda cıktı sımdı makına ya da agda kullansam üzerine limon .. bu kuruluk yapıyormu ? (tabi nemlendırıcı kullnmk sartı ıle)

arkadasım temızledıkten sona lımonu kac kez uyguluosnz tek sefer mi

bende denedim ama 5-10 saniye içinde yıkadım acayip yakıyor ya evin içinde at koşturmuştum resmen acıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…