- 25 Mart 2022
- 897
- 801
- 23
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Bence saklamak istiyirsaniz hatıra diye olduğu gibi saklamalisınızBeni babaannem büyüttü annem ve babam çalıştığından. Annemden bir farkı yoktur. Annem de hiç sevmezdi. Halamlar babaannemin eşyalarını hatıra olsun diye bana verdi. Bir elbise, gözlük ve hırka. Şimdi diyorki al nenenin eşyalarını götür, yoksa başkasına vericem. En güvenli yer aile evi, babamın da annesi sonuçta. Annem başımı kakıp duruyor. Bir de altın yüzük var. Yüzüğü halama dedim tak, istemiyor. Ben bunu bozdurup kolye yapsam kötü bir şey yapmış olur muyum? Yüzük olarak takamam aşırı büyük. Satıp kolye olarak takabilirim. Ne yapayım?
Sizin tarzınıza uygunsa takarım dersen kuyumcu küçültürBeni babaannem büyüttü annem ve babam çalıştığından. Annemden bir farkı yoktur. Annem de hiç sevmezdi. Halamlar babaannemin eşyalarını hatıra olsun diye bana verdi. Bir elbise, gözlük ve hırka. Şimdi diyorki al nenenin eşyalarını götür, yoksa başkasına vericem. En güvenli yer aile evi, babamın da annesi sonuçta. Annem başımı kakıp duruyor. Bir de altın yüzük var. Yüzüğü halama dedim tak, istemiyor. Ben bunu bozdurup kolye yapsam kötü bir şey yapmış olur muyum? Yüzük olarak takamam aşırı büyük. Satıp kolye olarak takabilirim. Ne yapayım?
Saklıyorum 15 yıldır. Bulunduğum eve götürürsen çalınma ve kaybolma ihtimali beni korkutuyor. Kızları istemiyor.Bence saklamak istiyirsaniz hatıra diye olduğu gibi saklamalisınız
Yok, uygun değil.Sizin tarzınıza uygunsa takarım dersen kuyumcu küçültür
O zmn satabilirsinSaklıyorum 15 yıldır. Bulunduğum eve götürürsen çalınma ve kaybolma ihtimali beni korkutuyor. Kızları istemiyor.
Yok, uygun değil.
Harcamam asla ama böyle yapabilirim. Hep benle olur, annem de başıma kakmaz.Sat istediğin bir takı yap ve onu tak
Aa o zaman sat kendine bişey yapSaklıyorum 15 yıldır. Bulunduğum eve götürürsen çalınma ve kaybolma ihtimali beni korkutuyor. Kızları istemiyor.
Yok, uygun değil.
Şu an sandıkta, annem açınca atarım. Öyle taşlı değil, annemin annesinin de yüzüğü var, o taşlı duruyor, onun ki sorun değil ama nenemin eşyaları sorun. Babaanneminki böyle kabartmalı, ne büyük parmağı varmış. Kimseye olmuyor.Yüzüğü bir atsana, belki fikir veririz . Benim gözümde canlanan taşlı bir yuzukse o taşı kolye ucu yaptırabilirsiniz. Yüzüğü de bozdurursunuz altın kolye zinciri alirsiniz. Ya da ederi fazlaysa babaanneyi hatırlatan minik bir şey, kelebekli küpe falan
Bu da var evet aklıma gelebilir. Ama eskisi kadar duygusal değilim. Kızları alsa iyi olurdu.Önemli olan senin kullanabileceğin bir şeyin değeri olmasıdır. Satıp başka bir şey aldığında ve onu taktiğinda daha çok aklına gelecek. Kenarda durmasından iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?