- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
bende sizlerle babama yazdığım bişeyi paylaşmak istiyorum.
BABACIM BABAM SENİ O KADAR ÇOK ÖZLEDİM Kİ.SANA OLAN ÖZLEMİMİ BU SATIRLARA DÖKEMEM ÇÜNKÜ ANLATMAYA BU SATIRLAR YETMEZ SENDEN AYRILALI NERDEYSE 3 YIL OLUCAK AMA BEN SENİ UNUTMADIM VE UNUTMAYACAĞIMDA. BİR EVLAT BABASINI NASIL UNUTUR Kİ? HELE SENİN GİBİ BİR BABAYI..SENİN GİBİ BİR İNSAN ASLA BİRDAHA YERYÜZÜNE GELMEZZ SEN TEKTİN BABA VE BENİM BABAMDIN.AMA BENİ BIRAKIP GİTTİN ŞU SATIRLARI BİLE YAZARKEN GÖZYAŞLARIMA HAKİM OLAMIYORUM. ÇÜNKÜ SENİN İÇİN HEP 2 DAMLA GÖZYAŞIM HAZIR SENİN İÇİN AKMAYA ..VE AKMAYADA DEVAM EDECEK ÇÜNKÜ BEN SENİN YOKLUĞUNA HİÇBİR ZAMAN ALIŞAMAYACAĞIM BABAM. ŞUAN HAMİLEYİM 5 AYLIK VE BİR OĞLUM OLACAKMIŞ AMA SEN TORUNUNU GÖREMİYECEKSİN BENİM HİÇBİRŞEYİMİ GÖREMEDİĞN GİBİ .O KADAR ÜZÜLÜYORUM Kİ BABA EN MUTLU GÜNLERİMDE YANIMDA YOKTUN.ECEL ALDI SENİ BENDEN.. OYSAKİ NE KADARDA ÇOK İSTERDİM YANIMDA OLMANI BANA BONCUĞUM DEMENİİ SANA SARILMAYI SENİ ÖPMEYİİ KOKLAMAYI.. NOLUR RÜYALARIMA GEL BARİ BABAM GELDE SANA OLAN BU ÖZLEMİMİ AZDA OLSA HAFİFLETEYİMM.. DAYANAMIYORUM ARTIK SENSİZLİĞE 'BABA'KELİMESİ GEÇTİMİ İÇİMİ BİR ACI KAPLIYOR VE SANA OLAN ÖZLEMİM GÜN VE GÜN BÜYÜYOR ..EVİMDE SENİN RESİMLERİN WAR ÇOCUĞUMU DÜNYAYA GETİRİP BÜYÜDÜĞÜ ZAMAN BU YAKIŞIKLI ADAM SENİN DEDENDİ DİYECEĞİM ONA SAKIN MERAK ETMEE..SON CÜMLELERİMİ YAZARKEN BABAMM SENİ ÇOK AMA ÇOKKKKKKKKKKKK SEVDİĞİMİ VE ÇOK ÖZLEDİĞİMİİİ TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUMMMM.. VE SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIMMMMMMM BABAM.. YATTIĞIN YERDE RAHAT UYU MEKANIN CENNET OLSUN BABAMMM ..CANIM BABAMMMMM BENİMMMM.....
SENİ ÇOK SEVEN BONCUĞUNNNN.......
canım ya hadimm olmayarak sorucam dayanamadım... neden böle ....?:uhm:
allah rahmet eylesin cnm
ben genç kızken hep babamdan nefret ettim.kuşak çatışması yani
ama ne zaman kızım oldu bizde anne baba olduk
onu daha iyi anladıma.s
ya benim babam ben 2yaşındayken annemle ayrılmışlar yani uzun hikaye biraz.bize hep uzak kaldı ama 2.eşinden olan kız kardeşimize daha yakındır bende 2yıldır görüşmüyorum daha evlenmişim evime ayak basmamıştır nerde nasıl bir yerdeyim bilmez ama istese gelir ama gelmiyor sadece 2.eşini evime istemiyorum diye işte böyle istersen başka zaman tam detaylı anlatırım canım.
senin babana ve burda babasını kaybetmiş arkadaşlara çok üzüldüm mekanları cannet olsun biliyorum benim durumun sizinkinin yanında sinek vızıltısı ne olursa olsun allah onları başımızdan eksik etmesin.
Ben babamı üniversitedeyken kaybettim. Kaybetmek acı ama daha da acısı babanızı evi terkettiği için kaybetmeniz. Artık sizi hiç umursamadığını bilmeniz ve annenizle hayata tutunmaya çalışmanız. En azından babanız artık yoksa bile sizi seviyor olduğu için mutlu olmalısınız.
tamam anlatayım hürrem bu arada yorumuna gücenmem doğru yazmışın.
ben 2 yaşımdayken 2.eşini bulmuş ama gönül eğlendirmek için ve bu kadın babamın yanında işci annemi ve 4 çocuk babası olduğunu bile bile babamla beraber olmuş neyse babam gün geçtikçe sorumsuz olmuş annem bize ekmek bile bulamamaz hale gelmiş,annesine gitmiş yalvarmış beni ve çocuklarımı al diye ama anneannem sen gel onları bırak demiş tabi anam bizi bırakamamış kapı temizliği yapmış evlere temizliğe gitmiş ama küçüğüz diye fazlada bırakamıyormuş bizi.
sonra anneme babamın amcaoğlu ya kocanı kadınla birlikte eve kabul edecen yada açlıktan nefesiniz kokacak demiş tabi o sırada kadın kardeşime hamile bende 6 yaşındayım neyse annem kabul etti,o zaman daha beter oldu çünkü onlar salam sucuk yerken biz yine yağlı ekmeğe tağlim ettik tabi o sırada annem verem oldu hastaneye yattı ve kadının ve babamın zulümü başladı bize ve annem geldiğindede devam ediyordu aç kaldığımız gece çok olmuştur soğuklarda yattık.
annme 3 yıl dayandı ve evden kovdu ben çocuklarıma daha iyi bakarım dedi ve doğru baktı ama şimdi onun acısını yaşıyor hiç hastalıktan kurtulmadı eeeee kadın her zaman parasını temizlikten kazanırsa ve soğklarda merdiven silerse böyle oluyor.
şimdi ben o kadını eve sokarmıyım haır.bize okadar zulmü olduğu halde babamdır diyip kapımı açıyorum ama o girmek isteniyor artık benim için önemli değil.sadece bana koyan hiç içten baba diyememek olsun artık benim dünyalar tatlısı eşimin babası var o benim babamdan daha baba bence.
allah anneme sağlık saat uzun ömür versin ve başımızdan eksik etmesin.
kısacası böyle canım baba var babacık var.
ne mutlu babanaki arkasında onu çok seven bi kız evlat bırakmış ama bunu babam yapamadı.....
mütiş acılarla dolu bi hikaye... aman allahım... inanamadım ... ve okurken gözyaşlarımı tutamadım...senağlama.
canım benim rabbim senin yüzüne gülmüş ve iyibi eş ve aile sini nasib etmiş... ne mutlu sana...anneciğinde çektiğinle kalmış... rabbim sağlık sıhat versin anneciğine ... siz onu sakın üzmeyin... ayy dicek bişi bulamıyorum.... çok üzüldüm yaaa.
ne güzel sölemişsin baba var ,babacık var... ne kadar da iyi bi tespit...
anneciğine çok geçmişler olsun... rabbim bundan sora annenide evlatlarından yana yüzünü güldürsün... acı yaşamasın bundan sonra....a.s
amin canım zaten annem bizim başımızın tacı allah beni kocamdan yana yüzümü çok güldürdü allah tan daha ne istebilirim ki.
allah sanada sabır versin doğacaz ve ölecez bu doğanın konunu ama insan kendine söz geçiremiyor bilirim canım.allah size uzun ömür versin yakında gelecek yavrunuz hep sizinle olsun.
inanıyorum çok iyi anne olacaksın eşinde baba olacak.
bebek için yakın dedim bakarsın hemen hamiş kalırsın canım benim
canım benim.... çok iyi anlıyorum.... ve şu anda yaşıyorum anlattıklarını bir bir...hissediyorum....
ne zordur o anda çaresiz olmak..:1shok:....babacığım gitme demek ama sesini duyuramamak....
babacığım gitme ne olur ....
ne olur uyandır beni ....sarı kızım ... korkma hepsi kabustu de.....senağlama
ne mutlu sana... babanı iyi temsil ediyorsun ... eminim o da senin le gurur duyuyordur...:a015:
uzun zamandir kimseyle paylasamadigim bu duygulari birileriyle paylasmak bana cok iyi geldi ve bu konuda tek olmadigimi cok iyi biliyorum.Benimle paylastiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum.Hurremcigim sakin sikma canini dimdik dur hayata karsi.Yoksa cok yipratiyor insani.Ayrica yazmis oldugun bu guzel siirle ben sana cok cok tesekkur ediyorum.
çok duygulandım benimde babamı kaybettiğimde bir şiirim vardı o geldi aklıma 91 yılında kaybettim canım babacığım YATTIĞı YER NUR OLSUN(
Babam Annemm Hayattaki Tek Gerçeklerim...size Layik Olamadim Aama Sizi çok Seviyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?