- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
seslensem sesimi duyamazsınkiii ay geçer yıl geçer uyanmazsınkiii muhtacım elimi tutamazsınkiii dönülmez gidişin böylemi babaaaaa(( bende babamı 12 sene evvel kaybettimm 12sene geçti ama acısı hala bugün gibi yüreğimde aklıma her geldiğinde kopuyorumm arkadaşım allah sabırlar versin inşallah..babacığınada allah rahmet eylesin... (
off ağlattın bniiiiiiiiiisaol arkadaşm çok gsldi....
canm babama ölürüm ben herşey herkes dünya bir yana o biryana.....
canim yazmis oldugun siirlerden belli ne kadar cok sevmis e ozlemis oldugun babani.ben de 7 yil once kaybettim babami hep guclu olmaya calisip uzuntumu belli etmemeye calistim kardeslerim ve annem icin ama senin satirlarini okurken tekrar tekrar yasadim seninle beraber acilarimi.her yazdigin satirda paylastim butun duygularini.Benim babam cok anlayisli sevecen bir insandi bazen baba bazen arkadas bazende yoldas oldu bizlere.aramizda ilk evlenen ve cocugu olan ablam olmustu otuttururdu dizine torununu sevgisinden yuzunu opmeye kiyamadigi tornunu sanki incitecekmis korkusuyla operdi ellerinden.Bende kendi kendime kiskanirdim onlari birgun gelecek benim cocuklarimi da boyle sevecekmi diye.Ama benim cocuklarimin oyle bir sansi olmadi.ne ben gorebildim cocuklarimi kucaklayabildigini nede o gorebildi torunlarini,en buyuk hayallerimden biri kaybolup gitmisti .uzun zaman kabullenemedim bizleri birakip gitmesini yasli insanlari gordukce isyan eder olmustum neden benim babam diye sanki onlarin yasamaya hakki yokmus gibi.Okunan her ezan icimi acitiyordu evladina sarildigini gordugum her baba canimi yakiyordu niye bizi birakip gittin diye bagirmak geliyordu icimden,ama elinde olsa oda bizleri birakip gidebilirmiydi .En kotu tarafi ise ona hoscakal babacigim diyemedim o tombul yanaklarinda son kez bile opemedim.Hastahane odasinda ellinden tutup seni cok seviyorum baba BIZLER ICIN TUTUN HAYATA DIYEMEDIM;Yardim edebilirmiydim bilemiyoru acilarini biraz dindirebilirmiydim onu da bilemiyorum ama bildigim tek birsey varsa onu cok ama cok sevdigim.Buradan sizlere sesleniyorum babasi yaninda olan arkadaslar sarilin dort elle baba ve annenize cunku onlarin hayatiniza kattigi anlami gecte olsa kaybettimiz zaman anliyoruz.bilinn kiymetlerini incitip uzmeyin ve daha sonra is isten gectikten sonra pisman olup sunu yapmasaydim bunu yapmasaydim demeyin opun koklayin doyasiya herfirsatta soyleyin onlara,ne kadar cok sevdiginizi.onlar hayattayken sanki hep yasayacaklarmis hic bizi birakip gitmeyecekmis gibi gelir ama unutmayin olum herkezin kapisini calabilir.BEN BOYLE BIR BABANIN KIZI OLDUGUM ICIN GURURLUYUM bugun eger ben ben olabilmis isem bunuda babama borcluyum.SENI COK SEIYOR VE OZLUYORUM BABA .YATTIGIN YER CENNET OLSUN
Bu Arada Biraz Once Yollamis Oldugum Mesajda Kendi Duygularima Kapilip Sana Soylemeyi Unuttugum Icin Beni Bagislayacagini Umarim Allah Rahmet Eylesin Ve Yattigi Yer Cennet Olsun Yuce Allahim Sana Ve Ailene Sabirlar Versin
Arkadaşlar mahvettiniz bu gece beniKızların ilk aşkları, biricik babaları olurmuş. Babamı çok seviyorum, Onun kızı olmaktan gurur duyuyorum.
hürremcim allah sabrını versin bitanem çok zor olsa gerek benimde babam benden çok uzakta ta amerikada 1 sene oldu onu görmeyeli gittiği gün onunla vedalaşırken ikimizde gözyaşlarımızı göstermemek için elimizden geleni yaptık ama olmadı yine benim durumum senden daha iyi ama olsun canım babanın herzaman yanınızda olduğunu unutma tamammı canım allah babanın mekanınıda cennet etsin inşallah
ben babama hiç yaklaşamadım hiç sarılmadı hiç öpmedi hiç burnumu sıkmadı saçlarımı okşamadı benim.......Öyle özlem doluyum ki.. o ise aramızda hep ser aşılmaz duvarlar koydu..Koyduda ne oldu..Baba sevgisinden mahrum tek kızı hala baba özlemiyle yanar oldu...
Ahh Baba..
ağlattın be hürrem bizi....................
Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...Benim babam hayatta ama işte öyle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?