• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baba.......

hxuxrrem 2000

SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
5.323
31
156
İstanbul
*Kızından Babasına...

Ben sana baba dedim;
Gidenler gelmez diye,
El kıymet bilmez diye,
Babalar ölmez diye,
Ben sana baba dedim!

Ben sana baba dedim;
Yüz sensiz gülmez diye,
Ufkumu delmez diye,
Yâr yaşım silmez diye,
Ben sana baba dedim!

Ben sana baba dedim;
Baba cevher, öz diye,
Hasret ateş, köz diye,
Benliğimi ez diye,
Ben sana baba dedim!

Ben sana baba dedim;
Kıymet bulur söz diye,
Sana yollar düz diye,
Sensiz bahar güz diye,
Ben sana baba dedim!

Ben sana baba dedim;
Kavuşuruz tez diye,
Asılmasın yüz diye,
Düşlerimde gez diye,
Ben sana baba dedim!

Ben sana baba dedim;
Sensiz ömür az diye,
Sana çıkar iz diye,
Her derdimi sez diye,
Ben sana baba dedim!

Ben sana baba dedim;
Dost beni almaz diye,
Öz felah bulmaz diye,
Sensiz yurt olmaz diye,
Ben sana baba dedim!

Ben sana baba dedim;
Yiğitler yılmaz diye,
Göz yolda kalmaz diye,
Hakikat solmaz diye,
Ben sana baba dedim! ! !

:a015:

:a015:Eda Cim Kizimla Adaşsin..... Ben Babami 1 Ocak 2007 Kurban Bayraminda Kaybettim Ve çok özlüyorum... Babammmmmmmmmmmmm
Ne Olur Hayattayken Kiymetini Bilin Ebebeyinlerinizin....babasizlik...bi Kadadi Kirik Kuşa Benziyor...iyileşse Bile Izi Kaliyor....:a015:

seslensem sesimi duyamazsınkiii ay geçer yıl geçer uyanmazsınkiii muhtacım elimi tutamazsınkiii dönülmez gidişin böylemi babaaaaa:((( bende babamı 12 sene evvel kaybettimm 12sene geçti ama acısı hala bugün gibi yüreğimde aklıma her geldiğinde kopuyorumm arkadaşım allah sabırlar versin inşallah..babacığınada allah rahmet eylesin...:((

seslensem sesimi duyamazsınkiii ay geçer yıl geçer uyanmazsınkiii muhtacım elimi tutamazsınkiii dönülmez gidişin böylemi babaaaaa:((( bende babamı 12 sene evvel kaybettimm 12sene geçti ama acısı hala bugün gibi yüreğimde aklıma her geldiğinde kopuyorumm arkadaşım allah sabırlar versin inşallah..babacığınada allah rahmet eylesin...:((

AMİN ESRACIM..... SENELER GEÇSİN..... KAÇ SENE OLURSA OLSUN ....ÖZLEM DİNMİYOR HATTA KAT BE KAT ARTIYOR......DAYANMAK GÜN GEÇTİKÇE ZORLAŞIYOR... SENİNDE BABACIĞIN NURLAR İÇİNDE YATSIN... MEKANI CENNET OLSUN ... RABBİM SABIRLAR VERSİN.....:a015:

senağlama
off ağlattın bniiiiiiiiii :(:(:( saol arkadaşm çok gsldi....
canm babama ölürüm ben herşey herkes dünya bir yana o biryana.....

CANIM BENİM..... EZGİBCİM.... BABACIĞININ KIYMETİNİ BİL TATLIM... BİLİYOSUNDURDA EMİNİM... ÇOK ZOR BİTANEM...... ÇOK ACI.... TARİFİ İMKANSIZ.... BLOG YAZIMDA.... BABAMA Bİ ŞİİR YAZDIM........ KENDİ MISRALARIMLA DİLERSEN OKU....NELER HİSSETTİĞİMİ AZDA OLSA ANLATMAYA ÇALIŞTIM.... AMA KELİMELER YETERSİZ KALIYOR..... BABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM NE OLUR GERİ DÖN.......senağlama

canim yazmis oldugun siirlerden belli ne kadar cok sevmis e ozlemis oldugun babani.ben de 7 yil once kaybettim babami hep guclu olmaya calisip uzuntumu belli etmemeye calistim kardeslerim ve annem icin ama senin satirlarini okurken tekrar tekrar yasadim seninle beraber acilarimi.her yazdigin satirda paylastim butun duygularini.Benim babam cok anlayisli sevecen bir insandi bazen baba bazen arkadas bazende yoldas oldu bizlere.aramizda ilk evlenen ve cocugu olan ablam olmustu otuttururdu dizine torununu sevgisinden yuzunu opmeye kiyamadigi tornunu sanki incitecekmis korkusuyla operdi ellerinden.Bende kendi kendime kiskanirdim onlari birgun gelecek benim cocuklarimi da boyle sevecekmi diye.Ama benim cocuklarimin oyle bir sansi olmadi.ne ben gorebildim cocuklarimi kucaklayabildigini nede o gorebildi torunlarini,en buyuk hayallerimden biri kaybolup gitmisti .uzun zaman kabullenemedim bizleri birakip gitmesini yasli insanlari gordukce isyan eder olmustum neden benim babam diye sanki onlarin yasamaya hakki yokmus gibi.Okunan her ezan icimi acitiyordu evladina sarildigini gordugum her baba canimi yakiyordu niye bizi birakip gittin diye bagirmak geliyordu icimden,ama elinde olsa oda bizleri birakip gidebilirmiydi .En kotu tarafi ise ona hoscakal babacigim diyemedim o tombul yanaklarinda son kez bile opemedim.Hastahane odasinda ellinden tutup seni cok seviyorum baba BIZLER ICIN TUTUN HAYATA DIYEMEDIM;Yardim edebilirmiydim bilemiyoru acilarini biraz dindirebilirmiydim onu da bilemiyorum ama bildigim tek birsey varsa onu cok ama cok sevdigim.Buradan sizlere sesleniyorum babasi yaninda olan arkadaslar sarilin dort elle baba ve annenize cunku onlarin hayatiniza kattigi anlami gecte olsa kaybettimiz zaman anliyoruz.bilinn kiymetlerini incitip uzmeyin ve daha sonra is isten gectikten sonra pisman olup sunu yapmasaydim bunu yapmasaydim demeyin opun koklayin doyasiya herfirsatta soyleyin onlara,ne kadar cok sevdiginizi.onlar hayattayken sanki hep yasayacaklarmis hic bizi birakip gitmeyecekmis gibi gelir ama unutmayin olum herkezin kapisini calabilir.BEN BOYLE BIR BABANIN KIZI OLDUGUM ICIN GURURLUYUM bugun eger ben ben olabilmis isem bunuda babama borcluyum.SENI COK SEIYOR VE OZLUYORUM BABA .YATTIGIN YER CENNET OLSUN

Bu Arada Biraz Once Yollamis Oldugum Mesajda Kendi Duygularima Kapilip Sana Soylemeyi Unuttugum Icin Beni Bagislayacagini Umarim Allah Rahmet Eylesin Ve Yattigi Yer Cennet Olsun Yuce Allahim Sana Ve Ailene Sabirlar Versin

Arkadaşlar mahvettiniz bu gece beni:( Kızların ilk aşkları, biricik babaları olurmuş. Babamı çok seviyorum, Onun kızı olmaktan gurur duyuyorum.

ben babama hiç yaklaşamadım hiç sarılmadı hiç öpmedi hiç burnumu sıkmadı saçlarımı okşamadı benim.......Öyle özlem doluyum ki.. o ise aramızda hep ser aşılmaz duvarlar koydu..Koyduda ne oldu..Baba sevgisinden mahrum tek kızı hala baba özlemiyle yanar oldu...
Ahh Baba..

hürremcim allah sabrını versin bitanem çok zor olsa gerek benimde babam benden çok uzakta ta amerikada 1 sene oldu onu görmeyeli gittiği gün onunla vedalaşırken ikimizde gözyaşlarımızı göstermemek için elimizden geleni yaptık ama olmadı yine benim durumum senden daha iyi ama olsun canım babanın herzaman yanınızda olduğunu unutma tamammı canım allah babanın mekanınıda cennet etsin inşallah

canim yazmis oldugun siirlerden belli ne kadar cok sevmis e ozlemis oldugun babani.ben de 7 yil once kaybettim babami hep guclu olmaya calisip uzuntumu belli etmemeye calistim kardeslerim ve annem icin ama senin satirlarini okurken tekrar tekrar yasadim seninle beraber acilarimi.her yazdigin satirda paylastim butun duygularini.Benim babam cok anlayisli sevecen bir insandi bazen baba bazen arkadas bazende yoldas oldu bizlere.aramizda ilk evlenen ve cocugu olan ablam olmustu otuttururdu dizine torununu sevgisinden yuzunu opmeye kiyamadigi tornunu sanki incitecekmis korkusuyla operdi ellerinden.Bende kendi kendime kiskanirdim onlari birgun gelecek benim cocuklarimi da boyle sevecekmi diye.Ama benim cocuklarimin oyle bir sansi olmadi.ne ben gorebildim cocuklarimi kucaklayabildigini nede o gorebildi torunlarini,en buyuk hayallerimden biri kaybolup gitmisti .uzun zaman kabullenemedim bizleri birakip gitmesini yasli insanlari gordukce isyan eder olmustum neden benim babam diye sanki onlarin yasamaya hakki yokmus gibi.Okunan her ezan icimi acitiyordu evladina sarildigini gordugum her baba canimi yakiyordu niye bizi birakip gittin diye bagirmak geliyordu icimden,ama elinde olsa oda bizleri birakip gidebilirmiydi .En kotu tarafi ise ona hoscakal babacigim diyemedim o tombul yanaklarinda son kez bile opemedim.Hastahane odasinda ellinden tutup seni cok seviyorum baba BIZLER ICIN TUTUN HAYATA DIYEMEDIM;Yardim edebilirmiydim bilemiyoru acilarini biraz dindirebilirmiydim onu da bilemiyorum ama bildigim tek birsey varsa onu cok ama cok sevdigim.Buradan sizlere sesleniyorum babasi yaninda olan arkadaslar sarilin dort elle baba ve annenize cunku onlarin hayatiniza kattigi anlami gecte olsa kaybettimiz zaman anliyoruz.bilinn kiymetlerini incitip uzmeyin ve daha sonra is isten gectikten sonra pisman olup sunu yapmasaydim bunu yapmasaydim demeyin opun koklayin doyasiya herfirsatta soyleyin onlara,ne kadar cok sevdiginizi.onlar hayattayken sanki hep yasayacaklarmis hic bizi birakip gitmeyecekmis gibi gelir ama unutmayin olum herkezin kapisini calabilir.BEN BOYLE BIR BABANIN KIZI OLDUGUM ICIN GURURLUYUM bugun eger ben ben olabilmis isem bunuda babama borcluyum.SENI COK SEIYOR VE OZLUYORUM BABA .YATTIGIN YER CENNET OLSUN

canım benim.... çok iyi anlıyorum.... ve şu anda yaşıyorum anlattıklarını bir bir...hissediyorum....
ne zordur o anda çaresiz olmak..:1shok:....babacığım gitme demek ama sesini duyuramamak....
babacığım gitme ne olur ....
ne olur uyandır beni ....sarı kızım ... korkma hepsi kabustu de.....senağlama
ne mutlu sana... babanı iyi temsil ediyorsun ... eminim o da senin le gurur duyuyordur...:a015:

Bu Arada Biraz Once Yollamis Oldugum Mesajda Kendi Duygularima Kapilip Sana Soylemeyi Unuttugum Icin Beni Bagislayacagini Umarim Allah Rahmet Eylesin Ve Yattigi Yer Cennet Olsun Yuce Allahim Sana Ve Ailene Sabirlar Versin

canım benim allah razı olsun... senin de başın sağ olsun....nurlar içinde yatsınlar.....mekanları cennet olsun... babammmmmmmmmmmmmmmm....:a015:

şu anda hala hıçkıra hıçkıra ağlıyorum..... babamı çok özledim...:çok üzgünüm:

Arkadaşlar mahvettiniz bu gece beni:( Kızların ilk aşkları, biricik babaları olurmuş. Babamı çok seviyorum, Onun kızı olmaktan gurur duyuyorum.

canım benim ...ne güzel ... ne mutlu sana.... ne mutlu babana.. pırıl pırıl bir eğitmen kazandırmış toplumumuza....
ewet kızlar babalarına çok düşkün olurlar.... bende çok düşkündüm.... hala inanamıyorum.... o kabus dolu geceyi atlatamadım... bayramın 2. günüydü . yeni yılın ilkgünü....
ve babacığımı 56 yaşında aniden kalp krizi sebebiyle 15 dakika içerisin de yitirdim....elimden bişi gelmedi... sadece elini tutabildim, gitme dedim..ama gitti...bişi yapamadım... elimden bişi gelmedi.... neden ki... neden oldu tüm bunlar... .... çok üzgünüm... tarif edemem.... allah kimseye böle bi acı yaşatmasın....:a015:

şu anda titriyorum .. hala o acı dolu anları yaşıyorum....senağlama

hürremcim allah sabrını versin bitanem çok zor olsa gerek benimde babam benden çok uzakta ta amerikada 1 sene oldu onu görmeyeli gittiği gün onunla vedalaşırken ikimizde gözyaşlarımızı göstermemek için elimizden geleni yaptık ama olmadı yine benim durumum senden daha iyi ama olsun canım babanın herzaman yanınızda olduğunu unutma tamammı canım allah babanın mekanınıda cennet etsin inşallah

amin zelişim... ben hissediyorum babacığımı... kimi zaman rüyalarımda yanım da... ama hiç konuş muyor.... bazen saçımı okşuyor....bazen benim le gurur duyduğunu bakışlarıyla anlatıyor... ay çok tuhaf bi durum..... hala inanamıyorum...

ben babama hiç yaklaşamadım hiç sarılmadı hiç öpmedi hiç burnumu sıkmadı saçlarımı okşamadı benim.......Öyle özlem doluyum ki.. o ise aramızda hep ser aşılmaz duvarlar koydu..Koyduda ne oldu..Baba sevgisinden mahrum tek kızı hala baba özlemiyle yanar oldu...
Ahh Baba..

bak tatlım belki adamın yetişme tarzı odur... belki sevgisini göstermeye utanıyordur... nereden biliyorsun sen uyurken gelip saçlarını okşamadığını....öpüp koklamadığını...babalar bazen böledir.... utanır... neden bilmem ama utanır işte.....
bakma o seni çok seviyordur hemde tek kızsın... ne kadar kıymetlisindir kimbilir babanın yüreğinde.... :a015:

ağlattın be hürrem bizi....................

canım filom benim ağlama sen....
tatlım bende bu yazımı görünce şaşırdım.... ben şubatın başında yazmıştım ....ve başlığı açmıştım... birden karşıma çıkınca ağlama kırizine girdim... canım babam benim... anılmak istedi .... allah razı olsun canlarım benim....:çok üzgünüm:

Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...Benim babam hayatta ama işte öyle.....

barzeyim canım benim allah razı olsun..... amin inşallah... çok iyi bir insandı babacığım... beni bu yaşıma kadar hiç incitmedi.... rabbim bilir ama ben babacığım cennet te diyorum....
canım bak bir şiirim var daha.... kızından babasına... bak onuda oku..... onuda babamı kaybettikten 20 küsür gün sora yazmıştım... benim türeğimi sölüyor mısralarım....

Back