Bebek İkinci El baba sling kanguru-satıyorum

Sarayca

🐞🐝🐞🐝
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
28.138
69.424
merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1, 5 sene önce resimdeki kangurunun aynısını almıştım, toplamda 2-3 defa kullandım, deforme olmadı, aldığımda kullanmadan önce 1 defa yıkadım, butikbebeden almıştım, çevremde vereceğim kimse yok, bu nedenle almak isteyen bir arkadaşa uygun fiyata satmak istiyorum, ilgilenen olursa bana özelden mesaj atabilir :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar eğer satarsam buraya mutlaka satıldı diye eklerim, bu nedenle satıldı mı? satılmadı mı? diye düşünmenize gerek yok :)

ayrıca internetten baktım ve güncel 199 tl diye satılıyor, ben yarısından bile daha az fiyata satmayı düşünüyorum, hadi bakalım mesajlarınızı bekliyorum :)

Arkadaşlar fiyati 90 tl . Kargo bana ait
Ciddi alici olan varsa buradan ya da ozelden mesaj atsin.

Merhaba, son fiyatınız nedir acaba? İstanbul'da iseniz, elden almak isterim.

fiyatı 80 olsun kızlar, maksat birinin işine yarasın, tekrar söylüyorum ben hevesle aldım ama pek kullanamadım, eğer gerçekten dışarıda alacaksanız alın derim... benim için satıp satmamam çok önemli değil anlıyacağınız...

cevap için teşekkürler,
ürün biraz acil lazım. nerdesiniz acaba, kargo kaç güne gelir?
iyi günler..

bu arada 80 tl oldu ama kargoyu ödemeli gönderirim, ayrıca aldıktan sonra iade kabul etmem, bilginize...

bilgi için teşekkürler.
bir düşüneyim, olumlu karar verirsem geri dönüş yapayım.
iyi günler dilerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…