Bebek İkinci El baba sling arıyorum....ilgilenirseniz çok sevinirim

Fusya berry tonu var elimde orijinal baba sling 116 ya aldim hic kullanmadim 80 e veririm dusunurseniz

Merhaba gittigidiyorda satışa koydum bugün kahverengi hepsiburada dan aldim hiç kullanmadım kutusu defteri herseyi duruyor bebeklw ugrasmaktan iade vaktini geçirdim elimde kaldi istanbuldayım elden alırsanız ya da kargo sizden olursa 100 tlye veririm

["dba418, post: 37937953, member: 614512"]Fusya berry tonu var elimde orijinal baba sling 116 ya aldim hic kullanmadim 80 e veririm dusunurseniz[/QUOTE]

merhaba tercihim siyah ama eğer bulamazsam sizinle iletişime geçmek isterim satılmamış olursa teşekkürler

["QUOTE"inatettim, post: 37938345, member: 299211"]Merhaba gittigidiyorda satışa koydum bugün kahverengi hepsiburada dan aldim hiç kullanmadım kutusu defteri herseyi duruyor bebeklw ugrasmaktan iade vaktini geçirdim elimde kaldi istanbuldayım elden alırsanız ya da kargo sizden olursa 100 tlye veririm[/QUOTE]

Teşekkür ederim siyah ilk tercihim
Kah

["dba418, post: 37937953, member: 614512"]Fusya berry tonu var elimde orijinal baba sling 116 ya aldim hic kullanmadim 80 e veririm dusunurseniz
Anlıyorum bende siyah düşünüyordum başlangıçta ama bu tonu çok sevdim ve siyaha gore daha kullanisli aslinda cok gezen biri olmadigim için kullanmak nasip olmadi o ayri tabi :)

merhaba tercihim siyah ama eğer bulamazsam sizinle iletişime geçmek isterim satılmamış olursa teşekkürler[/QUOTE]

mber: 198780"]["dba418, post: 37937953, member: 614512"]Fusya berry tonu var elimde orijinal baba sling 116 ya aldim hic kullanmadim 80 e veririm dusunurseniz[/QUOTE]

merhaba tercihim siyah ama eğer bulamazsam sizinle iletişime geçmek isterim satılmamış olursa teşekkürler[/QUOTE]
Anliyorum bende siyah dusunuyordum

mor gibi babasling var unado'dan aldım. Hiç kullanmadım kutusu kullanma kılavuzu hepsi içinde 100 tl ye almıştım. Kargo sizden 75 tl olabilir izmirde oturuyoruz.

mor gibi babasling var unado'dan aldım. Hiç kullanmadım kutusu kullanma kılavuzu hepsi içinde 100 tl ye almıştım. Kargo sizden 75 tl olabilir izmirde oturuyoruz.
Bu arada orginal ürün bizim bebiş yazın doğduğundan kullanmadık.

Back