- 14 Temmuz 2023
- 2.823
- 2.641
- 22
Ben hiç baba sevgisi görmedim 22 yıllık hayatimda bir kere bile babama sarilmadim kucukken sarilmis olabilirim ama ben hic hatirlamiyorum. Hiç derdimi ihtiyaçlarimi anlatamadim. Kimseyi babama şikayet edemedim. Arkamda dağ gibi babam var diyemedim hiç. Hic sevgisini gostermedi. Sadece bir kere düğünümde El ele tutuşup fotograf çekildik. Babasiyla şakalaşan arkadaşlarimi gorunce çok imrenirdim.
Babam hiç çocuklari sevmeyi beceremiyor kendi mizaci böyle biliyorum. Simdi bebegimi sevsin diye yaninda koyarsam bile iki piş piş yapiyor o kadar oda ayip olmasin diye
Onun gibi olmaktan korkuyorum. Insallah bebegime sevgimi verebilirim.
Şimdi ogluma eşimin sevgisini ilgisini merakını görünce çok seviniyorum iyiki senin gibi babası var diyorum. Inşallah bir kızım olurda bir kız çocuguda bu baba sevgisini tadar
Babam hiç çocuklari sevmeyi beceremiyor kendi mizaci böyle biliyorum. Simdi bebegimi sevsin diye yaninda koyarsam bile iki piş piş yapiyor o kadar oda ayip olmasin diye
Onun gibi olmaktan korkuyorum. Insallah bebegime sevgimi verebilirim.
Şimdi ogluma eşimin sevgisini ilgisini merakını görünce çok seviniyorum iyiki senin gibi babası var diyorum. Inşallah bir kızım olurda bir kız çocuguda bu baba sevgisini tadar