• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme baba korkusu! :(

cici123456

ben böyleyim!
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
788
118
123
ya kızlar tecrübeli olanlar özellikle belki bu kurban bayramından sonra beni istemeyegelebilirler ama ben babamdan çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook korkuyorum tepkisi beni çok korkutuyor annemde korkuyor haliyle olay çıkartır diye ben tek çocuğum tek kızım ne abim var ne ablam ne kardeşim hiç biri yok okuyorumda daha ama okulum uzadı 4. senem normalde ya kızlar nasıl konuşabilirim babamla korkunun ecele faydası yok konuşulacak ama nasıl. okulun varda cartta curtta offf kafayı yemek üzereyim birde bağırır çağırırsa yardım edin kızlarrrr:43::43::43:

yarında memleketime gidiyorum hayırlısıyla okadar stress ettim ki kafamda yaralar çıktı ya:43:

halam yada amcammı aman aman uzak dursun onlar olcak işi bozarlar zaten babamada ilk halamlar ispiyonladı neler yaşattılar bana

gercekten zor iş... ama sen anlatma ılk derım cunku moralın cok bozulabılır... en keyifli anında yanında babanın cekınecegı bagırıp cagıramayacagı akrabalarınız olrda yumusatrsa işin kolaylasır bnce... yınede allah yardımcı olsun:5:

off off amin teşekkür ederim 4 senedir birlikteyiz sevgilime kalsa 2 senede isticekti ama ben dur diye diye 4 sene oldu şimdi onlar gelmek için haber gönderse ben nasıl dicem :14::14:

ben babanın neden tepki verdiğini anlamadım.okulunu bahane ediyosa şimdilik sadece bi nişan olur biter o kadar

hem tek çocuk olmamdan kaynaklancak hemde okuldan bende öle diyorum yani bir söz takılsın en azından bende onu istiyorum ama nasıl sölicemi bilmiyorum

rahat ol canım nişanı uzatırız falan de yumusat babanı bende çok korkuyordm istiyormusun sen dediler e sevdigim adam yok der miyim he istiyorm dedm tamam o zaman dedi annene söyle o söylesin babaana olacak seyler bunlr ha bugün ha yarın bence sakin ol herşey olacagına varır de tatlı dille izah et allah kolaylık versn canım haberlerini bekliyorum :34::34:

rahat ol canım nişanı uzatırız falan de yumusat babanı bende çok korkuyordm istiyormusun sen dediler e sevdigim adam yok der miyim he istiyorm dedm tamam o zaman dedi annene söyle o söylesin babaana olacak seyler bunlr ha bugün ha yarın bence sakin ol herşey olacagına varır de tatlı dille izah et allah kolaylık versn canım haberlerini bekliyorum :34::34:

çok teşekkür ederim Allahın izniyle bir memleketime varimde oturup annemler bişeyler planlarız artık ama kadında korkuyor babam birden parlar çünkü benim bende biliyorum ha bu gün ha yarın bizim sınıfta 2 nişanli 3 evli var ya bide benden küçükler 25 yaşına geldim 94lülerle okuyorum onları küçümsediğimden değil ama yaş kemale eriyor yavaş yavaş artık herşeye razıyım kızarmı olaymı çıkarır bilmem ama ben bunlara hazırlıklıyım hemen evlenelim demiyoruz zaten çünkü daha onun askerliği var aileler bilsin bi söz takılsın ki arada bi resmiyet olsun 4 sene oldu yani

vay beni çok sinirli her halda baban ama merak etme sen sakin ol evine geleni kovmazya
sen ilk önce aile büyüklerinden yardım iste tek kızını üzmez merak etme:34::34::34:

üzmez tabide benim babam bu söz konusu sağı solu belli olmaz annemde öle diyo sen istersen baban karşı çıkmaz ama ilk başta bir olay çıkarta bilir diyoo:14:

Önce bir akşam anneniz babanızın bütün sevdiği yemeklerle masayı donatsın, sonra kahvesini götürün.
Onları yanlız bırakarak odanıza çekilin ve anneniz durumu izah etsin.
Tekrar sizi çağırıp konuşacaktır illa ki, karşısında kendinizden emin olun, bütün sorduğu sorulara düzgün ve olgun şekilde cevaplar vermeye çalışın.
Çekindiğinizi görürse endişeleriniz ya da kararsızlığınız olduğunu düşünüp üzerinize gelebilir.
Onun onayını almak istediğinizi ve bunun siz için çok önemli olduğunu anlatmaya çalışın.
Şimdiden bol şans diliyorum:34:

Back