• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba kirginligi

Kendisi yapsaymış yemek. Bu erkekleri anlamıyirum iki yumurta kırmaktan makarna yapmaktan acizler ama eşlerine.de bi o kadar kotu davraniyorlar. Anneniz bir gece yok diye aclıktan olecekmiş. Anneniz fırsattan istifade bir ay kalsın kardeşinizin yanımda. Babanız olur da ölmezse açlıktan bakimsızlıktan düşünürsünüz devamını. Annenize çok üzüldüm.kadımcağız o kadar yıllarca yaşadığı kötü muameleye ragmen bosanamamıs şuan yine boşanamaz elalem ne der vs. Birçok kendi gerekçesi var o yaş grubunun malesef.
Aynı benim annem halada o adamı çekiyor.gerekcelerinden.

Bunca yaşına kadar yola gelmemiş adam değişmez, olan annenize olmuş. Anneniz için ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Kızkardeşinizim eş tarafından kimsesi yok mu?
Erkek kardeşim var 20 yaşında o annemin arkasın da destekçisi koruyucusu o ar diye aslında içim bir yandan rahat

Kendisi yapsaymış yemek. Bu erkekleri anlamıyirum iki yumurta kırmaktan makarna yapmaktan acizler ama eşlerine.de bi o kadar kotu davraniyorlar. Anneniz bir gece yok diye aclıktan olecekmiş. Anneniz fırsattan istifade bir ay kalsın kardeşinizin yanımda. Babanız olur da ölmezse açlıktan bakimsızlıktan düşünürsünüz devamını. Annenize çok üzüldüm.kadımcağız o kadar yıllarca yaşadığı kötü muameleye ragmen bosanamamıs şuan yine boşanamaz elalem ne der vs. Birçok kendi gerekçesi var o yaş grubunun malesef.
Benim annem yıllarca babamın annesine babasına ve kardeşine baktı hiç Bi gelini bakmadı emek ettiğ yerinde bırakmak istemiyor ve ben ve kardeşlerim Bi çocukluk görmedik 15 yanımızdan dememizi babannemizin yanında büyüdük onlara bakarak ilgilenecek her şeylerini yettik Allah ikisinde rahmet etsin helalleri olsun ama benim babam bir kere bile demedi benim çocuklarımın emeği var ben bunlara sırtımı nasıl dönerim ben kısaca baba sevgisi görmedim etrafımda herkes babasıyla şakalaşırken ben babamın baskısı dışarı çıkma onu yapma demelerine uğraştım anlatsam destan olur işte

Benim eşimin babası da al birini vur ötekine.
Telefonlarını açmayan, düğünlerine gelmeyen biri. Ben eşimden daha kinliyim adama. Eşime verdiğim tavsiyeyi vereceğim size silin atın babanız da olsa böyle insanı.

Back