• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evine dönüyorum

Çok
Tamamen kendine odaklan, bir şeyleri değiştir. Yeni hobi edin reformera git kıyafetlerin değişsin gibi şeyler. Baktı sen kendine değer vermeye başladın değişimini dilerim farkedecektir. Kimi öküz aşağılamaya devam eder kimisi de kaybetme korkusu baslar. Sonuç bitecekse bile en azından senin sağlam bi ruh halin ile bitmeli. Basit bir sevgiyi çöp eden adamlar yüzünden ne hale geldik dilerim her şey düzelir
haklısınız çok
2 yıl önceki konunuzda da bu kişiden bahsediyorsunuz. Sizin ilişkiniz Murat yüzünden değil eşiniz yüzünden bozuluyor. İlgisiz, sevgisiz davranan eşiniz Murat değil. Murat olmazsa Ali olur Veli olur eşinizin size ilgi sevgi göstermeye niyeti yoksa isimlerin ne önemi var?
Ve blöf yapmak için evi terketmeyin. Aileleri katmayın . Kafanızda netse harekete geçin.
Netseniz pişman olmasının ne önemi var ki?
yok asla blöf değil yarın davamı açacağım kızlar ben köyde oturuyorum o yüzden babam geldi otogara gitmek sıkıntı yani

Merhaba hanımlar gecenin bu saatinde yazıyorum ama inanın hiç uyuyamadığım için yazıyorum ben sekiz yıllık evliyim beş yaşında da bir oğlum var bu zamana kadar eşime hep alttan aldım hep sabrettim düzelir eder diye aslında iyi bir adam evine bakar kazanır bu konuda sıkıntı yok ama beni arkadaşlarımın yanında hep aşağılıyor hep hakaret ediyor Ben de bu durumdan artık o kadar bunaldım ki babamı aradım babam da ben geliyorum dedi sonra tabi bunu eşimin ailesi ve eşim de duydu babam eşimle konuştu eşim telefonu ilk aldığında Kadir sen misin dedi babam sonra eşimde evet sen de Murat mısın diyerek hitap etti babam tabi sinirlendi oğlum senin derdin ne dedi benim bir derdim yok vs dedi bunun bir arkadaşı var Murat diye kendinden yaşça büyük ben onunla görüşmesini asla istemiyorum zaten evliliğimizi bozan da bilhassa o adam babam da bu Murat’ı sil evliliği Yuvana bak dediğinde bizim onunla aramızda bir iş alışverişi var bunu da Arzu’yu söyleyemem aramızda sır diyerekten babamı geçiştirdi ondan sonra ben gideceğimi söylediğimde eşim de ayr gidip ne yapacaksın ayrılmak kolay bir şey mi ayrılıp ne yapacaksın diyerek bana ithamlarda bulundu velhasıl durum şöyle konuşmamıza rağmen hiçbir şeyi çözemedik ve eşimin ailesi arayın babanizi gelmesin bu evliliği sürdürün yazık bir çocuğunuz var dedi ama eşim bana dedi ara baban gelmesin diye kendisi aramak istemedi bile ve şu an gerçekten içim çok acıyor ve inanın çok kötü durumdayım ve ne yapacağımı inan bilmiyorum asla eşimi seviyorum ha biliyorum eleştireceksiniz böyle adam sevilir mi diye ama seviliyor işte sizden fikirlerinize ihtiyacım var bu süreci nasıl atlatırım hiç inanın uyuyamadım bana yardımcı olun yada eşim gurur mu yapıyor bu evliliği düzeltmek adına bişey yapar mı
Babana yaptığı saygısızlık, sana yaptığı saygısızlık... Ayrılmak kolay değil düşüncesinde olduğu için ayrılmıyor muhtemelen istenmediğiniz yerde durmayın siz bir annesiniz bir bireysiniz her şeyden de önce. Kavga etmeyin sessizlik o kadar büyük bir cevap ki böylesine. Atıyorum adınız Ayşe diyecek ki Ayşe neden bana tepki vermiyor ben o kadar saygısızlık ettim umrunda değilim. Böyle düşünsün zaten ailenizin evine gittiniz mi...

Merhabalar öncelikle çok üzüldüm, ama en çok babanıza ismi ile seslendiği için üzüldüm, benim babamda sonradan durumunu düzeltmiş biri, elinde kocaman bir çanta,en basitinden örnek; parkta çim biçen belediye işçilerine bile,gel bakayım buraya deyip ayağına çağıran, ve para verip git şunu bunu al kendine diyen bir adam, 11 senedir psikiyatri'ye gidiyor, ilaçları kullanıyor, ama bir faydasını maalesef ki görmedik ,bunu da şımarıklığına sonradan görmeliğine bağlıyorum, abimi bu halleriyle sinir hastası etti,annem zaten içine atmaktan gencecik yaşta ayakları tutuldu, 7 senelik evliyiz, yine babamın bir kavgası, eleştirisi, kendini bilmeden konuşması esnasında, tansiyonu çok yükselip,evlendikten 7-8ay sonra, eşim stresten ve gerçekten daha önce hiç kendi ailesinden yaşamadığı şeyleri babamdan gördüğü için beyin kanaması geçirdi, evlenmeden önce eşimle konuştum, asla çocuk düşünmediğimi, maalesef ki şizofren olan bir abim olduğu için, annemin sayamayacağım kadar çok kronik rahatsızlığı olduğu için, ve babamın bu hallerinden dolayı genetik mirasın çok da iyi olamayacağını düşünüp, anne olmamayı seçtim ( hiç pişman değilim),inanın sonradan görme biriyle yaşamak çok zor, düzeleceğine daha da ileri gidiyorlar (tabii herkes için geçerli değil) ama böyle ufak ufak başlıyor ilerideki büyük sorunlar,keşke annemle babam boşansaydı, keşke ayrı evlerde yaşasaydık, en azından huzurumuz olurdu, ama yaşadığımız bir sürü şeye maruz kalmasaydık, ben maalesef düzeleceğine daha da ilerleyeceğini yaşamış biri olarak öngörebiliyorum, düğün günümde, 52 kasa domates geldi, bu ne dediğimizde, parasını ben veriyorum, su parasını ben ödüyorum dedi, eşim ben annem birkaç komşu zorla bitirdik öyle kuaföre gidebildim, neymiş efendim hava sıcakmış, adam traktör tepelerinde gezmesinmiş, ne varsa indir bakayım demiş, özür dileyerek söylüyorum ama, aynı babamın hareketlerini gördüm eşiniz de

Erkeği parayla sına demişler. Eşin bu sınavı kaybetmiş. Düzelmez. Dönsen de bu döngü hep sürecek. Aileni üzme. Ya bitir ya sürdür. Sürekli git gelli olma. Şu bir gerçek ki eşin asla düzelmez. Para onu bozmuş.

Yazdıklarında noktalama yok, cümle yok, düzen yok.
Ne dediğini anlamak için cümleleri üç kez okumak zorunda kaldım.
Biraz özen gösterirsen hem kendini daha iyi ifade eder, hemde okuyanı yormazsın.

Çok geçmiş olsun inş yeni hayatın eskisinden daha güzel olur eşinin ne sana ne ailene saygısı yok en doğrusunu yapmışsın. Asla kendini hiç kimsenin yanında kimseye aşağılatma dim dik dur. Hakkında hayırlısı olsun .

Babana yaptığı saygısızlık, sana yaptığı saygısızlık... Ayrılmak kolay değil düşüncesinde olduğu için ayrılmıyor muhtemelen istenmediğiniz yerde durmayın siz bir annesiniz bir bireysiniz her şeyden de önce. Kavga etmeyin sessizlik o kadar büyük bir cevap ki böylesine. Atıyorum adınız Ayşe diyecek ki Ayşe neden bana tepki vermiyor ben o kadar saygısızlık ettim umrunda değilim. Böyle düşünsün zaten ailenizin evine gittiniz mi...
Şuan yoldayız gidiyoruz

Merhaba hanımlar gecenin bu saatinde yazıyorum ama inanın hiç uyuyamadığım için yazıyorum ben sekiz yıllık evliyim beş yaşında da bir oğlum var bu zamana kadar eşime hep alttan aldım hep sabrettim düzelir eder diye aslında iyi bir adam evine bakar kazanır bu konuda sıkıntı yok ama beni arkadaşlarımın yanında hep aşağılıyor hep hakaret ediyor Ben de bu durumdan artık o kadar bunaldım ki babamı aradım babam da ben geliyorum dedi sonra tabi bunu eşimin ailesi ve eşim de duydu babam eşimle konuştu eşim telefonu ilk aldığında Kadir sen misin dedi babam sonra eşimde evet sen de Murat mısın diyerek hitap etti babam tabi sinirlendi oğlum senin derdin ne dedi benim bir derdim yok vs dedi bunun bir arkadaşı var Murat diye kendinden yaşça büyük ben onunla görüşmesini asla istemiyorum zaten evliliğimizi bozan da bilhassa o adam babam da bu Murat’ı sil evliliği Yuvana bak dediğinde bizim onunla aramızda bir iş alışverişi var bunu da Arzu’yu söyleyemem aramızda sır diyerekten babamı geçiştirdi ondan sonra ben gideceğimi söylediğimde eşim de ayr gidip ne yapacaksın ayrılmak kolay bir şey mi ayrılıp ne yapacaksın diyerek bana ithamlarda bulundu velhasıl durum şöyle konuşmamıza rağmen hiçbir şeyi çözemedik ve eşimin ailesi arayın babanizi gelmesin bu evliliği sürdürün yazık bir çocuğunuz var dedi ama eşim bana dedi ara baban gelmesin diye kendisi aramak istemedi bile ve şu an gerçekten içim çok acıyor ve inanın çok kötü durumdayım ve ne yapacağımı inan bilmiyorum asla eşimi seviyorum ha biliyorum eleştireceksiniz böyle adam sevilir mi diye ama seviliyor işte sizden fikirlerinize ihtiyacım var bu süreci nasıl atlatırım hiç inanın uyuyamadım bana yardımcı olun yada eşim gurur mu yapıyor bu evliliği düzeltmek adına bişey yapar mı
Hiç uzatmaya gerek yok.Evli kaldıkça daha çok sırlar öğreneceksiniz sanıyorum🤔Zararın neresinden dönerseniz kâr demiş atalar.

Herşeyi geç hakaret yemeye alışmak sinmek çok pis bir alışkanlık insan varya kendinden nefret ediyor nasıl yuttum sustum diye bu sizde hastalık yapar yazın neler diyor bu evliliğin en berbat yeri de burası zaten

anladığım kadarıyla eşiniz pek makbul biri değil ama babanız gerçek bir baba. Bu saatten sonra duygularınızla değil mantığınız hareket ederseniz kendinize yeni bir yol çizersiniz yoksa aşağılanmaya hor görülmeye devam

Hakaret pis iş kim ne derse desin de hakaret yediği kocaya eve bakar iyi koca demesin artık o kadar laf yenmez boğaz tokluğuna

Yazdıklarında noktalama yok, cümle yok, düzen yok.
Ne dediğini anlamak için cümleleri üç kez okumak zorunda kaldım.
Biraz özen gösterirsen hem kendini daha iyi ifade eder, hemde okuyanı yormazsın.
Ay bir de bunu yazanlar çıktı ya ?!
gayet de okunuyor yani abart! kitap mı çıkartmış kadın noktalamaya özenecek derdi başından aşkın okumazsanız okumayın

Back
X