- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi umutsuz3507
Merhaba hanımlar gecenin bu saatinde yazıyorum ama inanın hiç uyuyamadığım için yazıyorum ben sekiz yıllık evliyim beş yaşında da bir oğlum var bu zamana kadar eşime hep alttan aldım hep sabrettim düzelir eder diye aslında iyi bir adam evine bakar kazanır bu konuda sıkıntı yok ama beni arkadaşlarımın yanında hep aşağılıyor hep hakaret ediyor Ben de bu durumdan artık o kadar bunaldım ki babamı aradım babam da ben geliyorum dedi sonra tabi bunu eşimin ailesi ve eşim de duydu babam eşimle konuştu eşim telefonu ilk aldığında Kadir sen misin dedi babam sonra eşimde evet sen de Murat mısın diyerek hitap etti babam tabi sinirlendi oğlum senin derdin ne dedi benim bir derdim yok vs dedi bunun bir arkadaşı var Murat diye kendinden yaşça büyük ben onunla görüşmesini asla istemiyorum zaten evliliğimizi bozan da bilhassa o adam babam da bu Murat’ı sil evliliği Yuvana bak dediğinde bizim onunla aramızda bir iş alışverişi var bunu da Arzu’yu söyleyemem aramızda sır diyerekten babamı geçiştirdi ondan sonra ben gideceğimi söylediğimde eşim de ayr gidip ne yapacaksın ayrılmak kolay bir şey mi ayrılıp ne yapacaksın diyerek bana ithamlarda bulundu velhasıl durum şöyle konuşmamıza rağmen hiçbir şeyi çözemedik ve eşimin ailesi arayın babanizi gelmesin bu evliliği sürdürün yazık bir çocuğunuz var dedi ama eşim bana dedi ara baban gelmesin diye kendisi aramak istemedi bile ve şu an gerçekten içim çok acıyor ve inanın çok kötü durumdayım ve ne yapacağımı inan bilmiyorum asla eşimi seviyorum ha biliyorum eleştireceksiniz böyle adam sevilir mi diye ama seviliyor işte sizden fikirlerinize ihtiyacım var bu süreci nasıl atlatırım hiç inanın uyuyamadım bana yardımcı olun yada eşim gurur mu yapıyor bu evliliği düzeltmek adına bişey yapar mı