Ben de merak ettim ne tetikledi bu kararı almasında. Yuva yıkmak kolay mı diyordu eski konusundaKarar verirken neler oldu basıl bu noktaya geldin anlatır mısın
Rabbim evladinla omrunun guzel hayirli gecmesini nasib etsin sen mutluysan sevindm onemli olan senin mutlulugun insann tanimadigi kisiye duasi kabul olurmus rabbim ins yuzunu guldurur guzel suprizler cikarir karsinaEski konularimdan da bilirsiniz ya artik hikayenin sonuna geldik..
Cok yoruldum herseyden ve herkesten...
Kurduqum bütün hayaller YALAN OLDU.
Harcadiqim onca emeklerim BOSA CIKTI.
Kendimi boslukta gibi hissediyorum; sanki tutanacak dalim kalmamis gibi!
Ama bir yandan da o kadar mutluyum ki...
Bitanecik kizimla yepyeni bir hayata basliyorum.
Onu da kendim gibi harcamayacaqim icin; onu da kendim gibi ezdirmeyecegim icin cok mutluyum, hemde cooooooooookkk...
Allah ciktigim bu yeni yolculuqumuzda bize yardimci olur insallah !!!
Maşallah bu kk hatunlarında ne hafıza varmış hemen nasıl tanıyorsunuz. Neyse yolunuz açık olsun bebeğinizle çok mutlu olursunuz inşallah
SibelEski konundan seni hatırlatıyordum
Özgür muydu ismin?
yurt disinda hangi ulkedesin ?
istersen donme baba nin evine,, hele uvey anne factoruylr çok zor
yurt diisndayim, burda bi arkadas var kendiii makedonya turku,ilk veliliginde esi aldatmis vs her kotulugu yapmis, bosanmis buda iki çocukla, çocuklari da kuçukmus o zamanlar
devletin vgerdigi imkanlarla çalismis yardim almis vs, simdi baslaisyla evli, hatta onunlada ise giderken otobusde tanismis :)
misir li adam arap yani,ondan da uç çocugu var ve su an çok mutluyum çok iyiyim diyor, ilk çocuklarida yaninda tabiki
bu sehirde kimsesi yok ailesi Almanyada imis
yani imkansiz deil oldugun ulkede yasaman,baskais olur yada olamz sen oradan gitme bence ..
devlet sana her kolayligi saglar çocugada baakar isde bulur dilde ogretir
Canım şu anda nerdesin? Çıktın mı o pis evden? Ailenin yanında mısın? Baban mı geldi almaya? Bebeği götürürken sorun çıkardılar mı? Sakın barıştırmalarına izin verme.. gerekirse sinir krizi geçir ayıl bayıl barışma lafı geçince. .
Canım şu anda nerdesin? Çıktın mı o pis evden? Ailenin yanında mısın? Baban mı geldi almaya? Bebeği götürürken sorun çıkardılar mı? Sakın barıştırmalarına izin verme.. gerekirse sinir krizi geçir ayıl bayıl barışma lafı geçince. .
Ayrıldın mı eşinden? ?Dil de var. İşe de gireceğim yakında. Burda Mümchen tarafında benim Dede gibi sevdiğim biri vardı, onun yanına geldim. Önceden oturduğumuz evin sahibi, yaşı gelmiş yazık ama kendi düzenimi kurasıya kadar, dede burda kalmama izin verdi:)
Ee nasıl oldu peki?? Süreçte neler oldu? ? Seni merak ediyordum..Almanya da. Ve o pis evde saniye durulmazdı zaten, ailemin yanında değilim ama bizim önceleri tanıdığımız bi dedemizin yanındayım. Kendi düzenimi kurasıya kadar burda kalmama izin verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?