Baba Evine dönüyorum :( Artik bitti... !!!

yurt disinda hangi ulkedesin ?
istersen donme baba nin evine,, hele uvey anne factoruylr çok zor

yurt diisndayim, burda bi arkadas var kendiii makedonya turku,ilk veliliginde esi aldatmis vs her kotulugu yapmis, bosanmis buda iki çocukla, çocuklari da kuçukmus o zamanlar
devletin vgerdigi imkanlarla çalismis yardim almis vs, simdi baslaisyla evli, hatta onunlada ise giderken otobusde tanismis :)
misir li adam arap yani,ondan da uç çocugu var ve su an çok mutluyum çok iyiyim diyor, ilk çocuklarida yaninda tabiki
bu sehirde kimsesi yok ailesi Almanyada imis
yani imkansiz deil oldugun ulkede yasaman,baskais olur yada olamz sen oradan gitme bence ..

devlet sana her kolayligi saglar çocugada baakar isde bulur dilde ogretir

Canım şu anda nerdesin? Çıktın mı o pis evden? Ailenin yanında mısın? Baban mı geldi almaya? Bebeği götürürken sorun çıkardılar mı? Sakın barıştırmalarına izin verme.. gerekirse sinir krizi geçir ayıl bayıl barışma lafı geçince. .

Ben de konunu hatırlıyorum o kaynanayla ömür geçmezdi zaten Aynı evde. Bebeğin de çok küçük. İnşallah basarip Yeni bir hayat kurarsın kendine

Rabbim evladinla omrunun guzel hayirli gecmesini nasib etsin sen mutluysan sevindm onemli olan senin mutlulugun insann tanimadigi kisiye duasi kabul olurmus rabbim ins yuzunu guldurur guzel suprizler cikarir karsina

Neler oldu? Karar verme aşaması nasil gelişti? Ailen haberdar mi, destek mi? Sen kararli misin? Biraz detay versen..

şimdi geçmiş konularına baktım...
Rabbim yardımcın olsun, kuzucuğuna ve sana hayatınız boyunca huzur ve mutluluk diliyorum

Dil de var. İşe de gireceğim yakında. Burda Mümchen tarafında benim Dede gibi sevdiğim biri vardı, onun yanına geldim. Önceden oturduğumuz evin sahibi, yaşı gelmiş yazık ama kendi düzenimi kurasıya kadar, dede burda kalmama izin verdi:)

Almanya da. Ve o pis evde saniye durulmazdı zaten, ailemin yanında değilim ama bizim önceleri tanıdığımız bi dedemizin yanındayım. Kendi düzenimi kurasıya kadar burda kalmama izin verdi

Almanya da. Ve o pis evde saniye durulmazdı zaten, ailemin yanında değilim ama bizim önceleri tanıdığımız bi dedemizin yanındayım. Kendi düzenimi kurasıya kadar burda kalmama izin verdi

Ayrıldın mı eşinden? ?

Ee nasıl oldu peki?? Süreçte neler oldu? ? Seni merak ediyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…