• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baba evinde alınıp koca evine gidecek çeyizlerim =)

trendyolda, 4 mevsim nevresim takımı(nevresim/pike+çarşaf+yastık) ,day in colours ın 74tl
896012253183431901_5_org_icon.jpg

markafonide, pike takımı (pike+yastık +çarşaf ), star diye bir marka, 69tl
869888127043_0_62x59.jpg

markafonide, nevrsim takımı(nevresim+çarşaf+yastık), tilia diye bir marka , 52lira
869888127011_0_62x59.jpg

ilki daha iyi değil mi :26: diğer iki markayı hiç duymadım, iyi bir markaysa cahilliğime verim :26:

Canım şuan karar aşamasındaysan ben az önce maurer sitesinden taç çk pike takımı aldım 64 tl ye bi oraya bak istersen

trendyolda, 4 mevsim nevresim takımı(nevresim/pike+çarşaf+yastık) ,day in colours ın 74tl

869888127043_0_62x59.jpg

markafonide, nevrsim takımı(nevresim+çarşaf+yastık), tilia diye bir marka , 52lira
869888127011_0_62x59.jpg

ilki daha iyi değil mi :26: diğer iki markayı hiç duymadım, iyi bir markaysa cahilliğime verim :26:

kesinlikle 1.si canım arkadaşım geçen hafta çeyizine aldı days in colours marka başka bi desenini çok kullanışlı hem nevresim olarak kullanıyosun hemde pike olarak kullanabiliyosun
Bende gözümü diktim alabilirim bi tane :34:
Buarada nevresim takımı olarak sarevi tavsiye ederim Pamuk satenleri mükemmel
Bide ben istanbul eminönünde çalışıyorum home sweet home mağazası var burda pamuk saten nevresim takımları 99 tl ye düşmüş İhtiyacı olan varsa kaçırmasın

CANIMCIM EVRESİM PİKE VS. İÇİN

http://www.nevresimdunyasi.com/?kategori-mrk-1-TAC.html

ADRESİNİ TAVSİYE EDERİM İNDİRİMLİ ORJİNAL ÜRÜNLER BURADAN KONTROL ET İSTEDİKLERİNE BAK.
AYRICA SANA PAMUK SATEN TAVSİYE EDERM BİRAZ PAHALI AMA ÇOK YUMUŞAK İPEK GİBİ ..
EN KÖTÜ İHTİMAL %100 PAMUKLU AL ÖTEKİLERİ ÇOK SERT OLUYOR NE KADAR YUMUŞATICIDA KULLANSAN KATIR KUTUR DEĞİYOR YÜZÜNE NEVRESİMN.

canım benim neden komik dursun ki su kaynatıp çay demlemeyince ayıp mı olacak çaycıya :9:

biz evde bekonun çaycısını kullanıyoruz tamamı inox olanlardan sürekli demliği üstünde sıcak su lazım olduğunda basıyoruz düğmesine alıyoruz suyumuzu :9:

bence tezgahın üstüne fazla kalabalık yapmaya da masraf yapmaya da gerek yok su ısıtması aranan özellikse işlem tamam zaten :8:

çaycının kettle bölümünün ayrı kapağı vardır onunla kullanırsan çok şık bir kettle olur bizimkinin alt bölümüyle aynı seninki de çünkü :6:

Haklısın aslında canım
Bende büyük ihtimalle dediğin gibi yapacağım
Yoksa nereye sığacak bunca şey:37:
Almayayım o zaman bende,aman baktım çok lazım oluyor evlenince alırım onuda

Oyacım bende Taç pamuk saten tavsiye ederim ama tuzlu biraz
Evlilik yakın,masraflar doruktadır senin
Bu yüzden daisy in colours ı alabilirsin bu üçünün içinden

kızlar denetime gelmişlerdi koptum ne yazıkki:52:

şimdi tüm tavisyelerinizi dikkate alıyorum vee incelemelere başlıyorum.

yardımlarınız için teşekkür ederim :54:

CANIMCIM EVRESİM PİKE VS. İÇİN

http://www.nevresimdunyasi.com/?kategori-mrk-1-TAC.html

ADRESİNİ TAVSİYE EDERİM İNDİRİMLİ ORJİNAL ÜRÜNLER BURADAN KONTROL ET İSTEDİKLERİNE BAK.
AYRICA SANA PAMUK SATEN TAVSİYE EDERM BİRAZ PAHALI AMA ÇOK YUMUŞAK İPEK GİBİ ..
EN KÖTÜ İHTİMAL %100 PAMUKLU AL ÖTEKİLERİ ÇOK SERT OLUYOR NE KADAR YUMUŞATICIDA KULLANSAN KATIR KUTUR DEĞİYOR YÜZÜNE NEVRESİMN.

canım sen nevresım dunyasından alışverıs yaptın mı ben daha önce hıç alışverış yapmadım o yuzden bılmıyorum o site güvenilir değil mi..

canım ben bir defa yapmaya çalıştım beni haftalarca beklettiler daha sonra fabrikadan gelmiycek
isterseniz iptal edin dediler 2. aya geldik bakalım iadem gözükücek mi kartta

canım ben bir defa yapmaya çalıştım beni haftalarca beklettiler daha sonra fabrikadan gelmiycek
isterseniz iptal edin dediler 2. aya geldik bakalım iadem gözükücek mi kartta

anladım canım aman 3 lira fazla ver dışardan daha iyi gerçekten..

869888127043_0_62x59.jpg

869888127011_0_62x59.jpg

ilki daha iyi .digerlerini bende duymadım canım. ayrıca pike takımını ben kullanıssız buluyorum :31:nevresim daha mantıklı

bende ne alacağımı bilemiyorum canım,
pamuklu satenleri evde de kullanamıyorum, ben mi çok dönüyorum ne, toplanıyor, böyle büzük büzük oluyor:44:

annemlerde yorgan üstüne pike ile örtülür öyle alışmışım, hiç sevmem aslında yorganı kapat sonra pikeyi :44: ay gerçekten niye örtüyoruz bir daha :44::44:

4 mevsimlikler iyi gibi geldi bana, onlarda da kararsızım.

eve gideyim de, evdekileri ortalığa bir dökeyim neler var neler yok diye, sonra aysegülün söylediği siteden alabilirim. henüz nevresimdünyası.com u inceleyemedim, ona da bakıcam :34:

canım biraz çabuk ol taç pikede çoğu çeşit bitmiş benim aldığımdan da bir tane kalmıştı ben aldım
ordakilerle konuştum bu fiyata gelirmi yakın zamanda diye fabrikada şuan durdu pike çıkışı 2013 de yeniliycez sayfayı dediler
onların yalancısıyım:1:

Haklısın aslında canım
Bende büyük ihtimalle dediğin gibi yapacağım
Yoksa nereye sığacak bunca şey:37:
Almayayım o zaman bende,aman baktım çok lazım oluyor evlenince alırım onuda

Oyacım bende Taç pamuk saten tavsiye ederim ama tuzlu biraz
Evlilik yakın,masraflar doruktadır senin
Bu yüzden daisy in colours ı alabilirsin bu üçünün içinden

gerçekten hiç ihtiyaç olmuyor su kaynatmak gerektiğinde aynı işlemi çaycı da yapıyor tek fark üstünün demliğini kaldırıyorsun :9:

eğer yok ben çay içmediğim sürece demlikle uğraşmam diyorsan o zaman al :9:

mesela bana actifry falanda çok gereksiz gelir 1 kaşık yağla patates kızartması diye bir sürü reklam yapıyorlar :37:

ama hiç biride demiyor ki o bir kaşık yağla fırında da aynı mantıkla patates yapılabiliyor diye :19:

o devasa boyutlarda fritözü heves edip alsan sonra koyacak yerin bol olsa bile adamın başına bela :55:

böyle bir çok ürün var aslında kendimde bazı konularda tuzağa düşüyorum mesela sırf çaycıma ve tost makineme uygun diye ekmek kızartma makinesi aldım :31:

iyi düşünüp karar vermek lazım parayı sokaktan toplamıyoruz sonuçta :ssz:

ama çeyiz işi çok heyecan verici bi konu bunun gazıyla çarşıyı pazarı eve doldurmak geliyor içimizden biliyorum çok iyi biliyorum :52:

Kızlarrrrr dün nevresimleri bulmak için çeyizimi dökdük aşağıya,
iyi oldu döktüğümüz alacaklarım almayacaklarımı ayırdım.
Allahım annem gözcağızlarına, emeklerine yazık,
dantel masa örtüsünden tut,
beyaziş masa örtüsüne Vitrin peçetelerine, salon takımlarına kadar incik cincik işler.....
annemler gene de götür dursun diyorlar, ama ben onların hamallığını yapmak istemiyorum.
o yüzden bir kısmını alacağım.

nişan bohçam, liflerim ve küçük el havlularım.
$IMAG0150.webp

patiklerim; her güne bir tane giyilebilecek kadar çok :1:
$IMAG0149.webp

banyo havlularım, bunların içinde götüreceğim banyo havlularım yok. onları yıkatmak için banyoya atmıştım.
birde o zamanlar banyo havlularının dibine de dantel konuyormuş :53:,görünce şok oldum :52:
$IMAG0146.webp

bir dünya da havlum vardı, dantelli dantelsiz, süslü süssüz. hpsini seçip yıkanması için makinaya koymuştum ondan resimleri yok :31:

nevresim takımım,
$IMAG0143.webp
diğer nevresim takımlarımını yoganlara göre biçip dikicek annem, onlarda bitsin koyucam, her yorganın bir tane yediği var. yeterli bence :34:

bu da görümcemin yaptığı brezilya işi :34:
$IMAG0148.webp

bunu da diğer görümcem yapıyor; nişanımda bohçama koymuştu büyüklerinden, mis gibi lavanta kokuyor :16:
şimdide nikah şekeri olarak bunlardan yapıp verelim dedi, bende kabul ettim.
$IMAG0130.webp

bu da ben ana rahmine düştüğüm sıralarda alınan halım:1: annem dalga geçiyorum diye çektirmedi, yoksa bir kaç tane vahimlik objelerim var :1:
$IMAG0048.webp

Kızlarrrrr dün nevresimleri bulmak için çeyizimi dökdük aşağıya,
iyi oldu döktüğümüz alacaklarım almayacaklarımı ayırdım.
Allahım annem gözcağızlarına, emeklerine yazık,
dantel masa örtüsünden tut,
beyaziş masa örtüsüne Vitrin peçetelerine, salon takımlarına kadar incik cincik işler.....
annemler gene de götür dursun diyorlar, ama ben onların hamallığını yapmak istemiyorum.
o yüzden bir kısmını alacağım.

nişan bohçam, liflerim ve küçük el havlularım.
Eki Görüntüle 545766

patiklerim; her güne bir tane giyilebilecek kadar çok :1:
Eki Görüntüle 545764

banyo havlularım, bunların içinde götüreceğim banyo havlularım yok. onları yıkatmak için banyoya atmıştım.
birde o zamanlar banyo havlularının dibine de dantel konuyormuş :53:,görünce şok oldum :52:
Eki Görüntüle 545762

bir dünya da havlum vardı, dantelli dantelsiz, süslü süssüz. hpsini seçip yıkanması için makinaya koymuştum ondan resimleri yok :31:

nevresim takımım,
Eki Görüntüle 545758
diğer nevresim takımlarımını yoganlara göre biçip dikicek annem, onlarda bitsin koyucam, her yorganın bir tane yediği var. yeterli bence :34:

bu da görümcemin yaptığı brezilya işi :34:
Eki Görüntüle 545763

bunu da diğer görümcem yapıyor; nişanımda bohçama koymuştu büyüklerinden, mis gibi lavanta kokuyor :16:
şimdide nikah şekeri olarak bunlardan yapıp verelim dedi, bende kabul ettim.
Eki Görüntüle 545784

bu da ben ana rahmine düştüğüm sıralarda alınan halım:1: annem dalga geçiyorum diye çektirmedi, yoksa bir kaç tane vahimlik objelerim var :1:
Eki Görüntüle 545785

canım çok güzeller...anneciğinin ellerine sağlık....güle güle kullan sende...bende de çok fazla bu tür seyler napcam bilmiyorum...ama bi gün de olsa hepsini sercem eve annem gelsin görsün,sevinsin:34:

Son düzenleme:
canım çok güzeller...anneciğinin ellerine sağlık....güle güle kullan sende...bende de çok fazla bu tür seyler napcam bilmiyorum...ama bi gün de olsa hepsini sercem eve annem gelsin görsün,sevinsin:34:

sağol canım :54: sende ser bir görsün gönlü açılsın.
neyse ki annem hak veriyor bana :1: sadece 'bir danteli yok diyecekler kızım bari şunu al sonra getirirsin' diyor :1:
bende gelen kamyonla geri göndertirim o zaman dedim :1:
bir tane dantel örtüyle fiskos örtüsünü yengeme verdi. kuzenime koyulur belki diye, düşün kendi bile kullanmak istemiyor :1:
bir tane pike takımını da görümcene el öpmeye giderken götür dediler. bir tane de diğerine. diğer iki görümcem yakın olmadığı için şansına küs :31:

amaaa beyaz iş masa örtüsü vee vitrin peçeteliklerini kullanıcam, şöyle ki vitrin peçetelerini servis peçetesi gibi kullanıcam,
o kadar güzellerki görmelisin, (göremezsin tabi nedendir bilinmez çektiğim fotolar telefnda yok :47:)
masa örtüsünü ve peçetelerini de ayırdım, bir de yatak eteği varmış, tabi ne bilsinler baza çıkacak :34:
onu da stor perdenin ucuna taktırıcam amaaaaa onu kendi evime geçtiğim zaaman yaptırmayı düşünüyorum :16:

Back
X