- Konu Sahibi b_u_y_c_u
-
canım sana , maiberf, buycu ve live msj atmadım . biliyorum kesin devam edeceğinizi :) bende yeni ankete sabırsızlanırken , yeni kitabımı okumak içinde sabırsızlanıyorum. ilgimi epey çekti. sen neler düşünüyosun kitap hakkında kuzum?
Liv ben de kitapçılarda bulamamıştım, D&R'ın sitesinden sipariş verdim 2. günde kitap elime ulaştı. ıstersen oradan sipariş verebilirsin canım.
aaaa öyle mi
yalnız şöyle birşey var kredi kartlarımı iptal ettirdigim için int üzerinden alışveriş yapamıyorum bilmiyorumkismile
oley ozaman :)
bir sürü karamsar filmin , ağır ve hüzünlü kitapların arasında boğulmuşken. dublörün dilemması iyi gelecek bana ...
b_u_y_c_u arkadaşımız için hiç anketiyle ilgilenmiyor diye dedikodu yapacaktım ki , gitmiş :)
Ben de buycu nerelerde diyordum sen banlanmış diye yazmışsın. Sen film anketine de katılıyordun değil mi canım? Nasıl keyifli geçiyor mu film günleriniz?
prensesin.uykusuyum yarın açıyor musun anketi? Beklemedeyim :))
evt canım çok keyifli geçiyor. 2. sinema günlerini bitirdik 3. ye başlıyoruz. sen niye katılmıyorsunnn :)
dur yarın değil daha kitabımı okuyorum5inde açacağım kuzum tam bir ay dolsun öyle.
bende vakit buldukça okuyorum, sen nerelerdesin prensesiii :)
Aslında ben de katılmak istiyordum sinema günlerine ama korku ve gerilim filmlerini izleyemiyorum. Hamilelik bütün duygularımı etkilemiş durumda daha da bir korkup geriliyorum sanki :)) Ama tavsiye edeceğin şöyle güzel komedi ya da romantik filmler varsa izlemek isterim.
Tamam şekercim sizler de bitirin kitaplarınızı öyle açarsın anketi. Yorumlarına baktım sen de beğenmişsin kitabı :)) İyi okumalar şekerim :)
Kuzum bilmediğim yerden sordun :) komedi yada romantik filmlerle pek ara iyi değil ama aklıma gelen olursa mutlakaki söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?