b_u_y_c_u Kitap Günü Organizasyonu 2.Anket

• Konu Sahibi Konu Sahibi b_u_y_c_u
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

b_u_y_c_u Kitap Günü Organizasyonu 2.Anket

• Dublörün Dilemması - Murat Menteş

OY: 6 75,0%
  • Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk - Prof. Dr. İskender Pala

OY: 2 25,0%
  • Sen de Yanarsın - Julie Garwood

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .
yakınız o zaman demetevlerin yukarısında kalıyo bizimki

aynen öleeekaydirigubbakcemile5

ha bu arada yakalamışken sorayım komşum komşum ikinci el kitap satan biyer var mı ya da kiralama yapılan.var ya yandın sen ben paso sorucam şimdi komşum şu nerde komşum bu nerde diye hi ho ho sardın başına belayı komşuuuuukaydirigubbakcemile

9 gün sora tocişim geliyor.sonra ver elini kütahya ankara istanbul ankara vira vira bi15 gün ben kaybolaaa...ama soraa maiberf burdaa özelden haberler bizzat alınaa.beni habersiz bırakmayın emi.

ohoo hiç şansın yok
biz bir hafta girmedik unutulmuşuz :umursamaz:
sen on beş günden bahsediyorsun

ohoo hiç şansın yok
biz bir hafta girmedik unutulmuşuz :umursamaz:
sen on beş günden bahsediyorsun

aaa aşkol meslektaşım olur mu heç öyle şey cık cık cık duymıyım bak bitaaa, ne kadannn seviyoruz biz seniiiolumunekankayizsmile

heyyy millet nerdesiniz yahuuu
noldu 2. kitappp

geldi bahar ayları gevşedi bizim topicin hatunlarıııııı.Kaç gündür uğruyorum tık yok resmen.ne o erkenden tatillere filan mı çıktık kemirgenler.boş bırakmayın buraları aaa ben zaten gidicem bir hafta sonra göz kulak olun sahifemizeeeeeklava:

Arkadaşlar hepinize merhaba,

Ben taşınma işleri vs.. derken epey yoruldum, malum bebiş de yordu beni iyice uzun zamandır giremedim topice. Artık buradayım Allah'ın izniyle. Henüz kitabımı alamadım, sanırım bugün alacağım. ıçinizde başlayan var mı hanımlar?

Topicin sessiz olduğundan, unutulmalardan vs.. bahsetmişsiniz ayyy kızlar beni de unuttunuz mu yoksa bilmiyorumkismile Sarissa'cığım seni unutmadık, yeni evine alışabildin mi canım?

Sevgiler opuyorumnanaktan

kızlar kitaba henüz kimse başlamadı bildiğim kadarıyla yeni evin hayırlı uğurlu olsun burcucum opuyorumnanaktan

hayıllı uğullu olsun burcu kemirgeniiii..ben daha almadım bile kitabı ne başlaması pufff tociş gelsin alıcam az bekleyin üç deyince başlarız oldu mu hi hohodelikafadulden

yaa bende uğrayamadım uzun zamandır kitabıda anca haftasonu alabilirim kimse okumaya başlamamış bende baya geride kaldım zannetmiştim sevindim şimdi

yeni evin hayırlı olsun canım
içine sinerek oturursun inşallah

evet alıştım, gayet memnunum
başlangıçta amerikan mutfak olması beni düşündürmüştü ama
şimdi hoşuma bile gidiyor
her şey elinin altında, dolaptan bir şeyler alıp yemeye üşenmiyor insan:)) bayanssulusmile
ilgin için teşekkür ederim opuyorumnanaktan

kızlar kitaba henüz kimse başlamadı bildiğim kadarıyla yeni evin hayırlı uğurlu olsun burcucum opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım. Ben kitabı bulamadım henüz, aramaya devam ediyorum.

hayıllı uğullu olsun burcu kemirgeniiii..ben daha almadım bile kitabı ne başlaması pufff tociş gelsin alıcam az bekleyin üç deyince başlarız oldu mu hi hohodelikafadulden

Teşekkürler canım. Sanırım bu kez herkes aynı anda başlayacak kitabı çekiştirmeye :)

Teşekkürler canım. Memnun olmana sevindim. Amerikan mutfak konusunda benim de hep tereddütlerim vardır ama bir yandan da görüntü olarak çok şık oluyorlar. Hayırlı olsun tatlım, güle güle oturun evinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…