kızlar merhaba. benim b12 değerim düşük çıktı 143müş. 5 tane iğne olmam gerekiyor iğne fobim var acıyacak diye korkuyorum aylardır erteliyorum. 2-3 hafta önce gittim iğne olmak için korktum geri çıktım. nasıl yeneceğim bu korkumu yardım edin lütfen. yakmıyor acıtmıyormuş duyduğum kadarıyla b12 iğnesi
şekerim önemli olan sağlık..acısın ne olacak sanki..acı bir anlıktır geçer gider
b12 iğnesi diğer iğnelerden farklı olarak çok acıtıyor insanın canını :) bende 5 tane vururdum zamanında.işin zor ama sağlık için katlanacaksın.
Tırsacak bir durum yok ya. Birazcık anlık canın acıyor o kadar. İğne acitmiyor iğneden çıkan sıvı birazcık yakıyordu o kadar. Hepsi hepsi 5 saniye sürüyor.ay sen ciddi misinnn??? bi tırstım şuan ben
Tırsacak bir durum yok ya. Birazcık anlık canın acıyor o kadar. İğne acitmiyor iğneden çıkan sıvı birazcık yakıyordu o kadar. Hepsi hepsi 5 saniye sürüyor.
keşke bende sizin gibi olsamm..Sende iğne fobisi var, bende hap.. 10 tane iğne olayım ama 1 tane hap yutmıyım..
ciddi misiniiizz??B12,vitamin,demir eksikliği,kansızlık hepsi var
evetttkeşke bende sizin gibi olsamm..
ciddi misiniiizz??
keşke bende sizin gibi olsamm..
yutamamanızın sebebi nedir ki?Benim gibi olmak istemezsiniz emin olun.. .Başım ağrıyor, hap yutamıyorum..Yarın öbür gün hamile olduğumda ne yaparım hiç bir fikrim yok
yutamamanızın sebebi nedir ki?
ben sureklı yaptrmıstım bı donem ıkı gun arayla acıyodu ama cokta degıl yakmıyo ama ılacın damarlarına gırdgını hıssedıyosun gercekten gereklı bısey bekletmeden yaptrmalısınkızlar merhaba. benim b12 değerim düşük çıktı 143müş. 5 tane iğne olmam gerekiyor iğne fobim var acıyacak diye korkuyorum aylardır erteliyorum. 2-3 hafta önce gittim iğne olmak için korktum geri çıktım. nasıl yeneceğim bu korkumu yardım edin lütfen. yakmıyor acıtmıyormuş duyduğum kadarıyla b12 iğnesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?