• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

b12 iğnesi

svlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
539
74
73
34
kızlar merhaba. benim b12 değerim düşük çıktı 143müş. 5 tane iğne olmam gerekiyor iğne fobim var acıyacak diye korkuyorum aylardır erteliyorum. 2-3 hafta önce gittim iğne olmak için korktum geri çıktım. nasıl yeneceğim bu korkumu yardım edin lütfen. yakmıyor acıtmıyormuş duyduğum kadarıyla b12 iğnesi

kızlar merhaba. benim b12 değerim düşük çıktı 143müş. 5 tane iğne olmam gerekiyor iğne fobim var acıyacak diye korkuyorum aylardır erteliyorum. 2-3 hafta önce gittim iğne olmak için korktum geri çıktım. nasıl yeneceğim bu korkumu yardım edin lütfen. yakmıyor acıtmıyormuş duyduğum kadarıyla b12 iğnesi

şekerim önemli olan sağlık..acısın ne olacak sanki..acı bir anlıktır geçer gider

b12 iğnesi diğer iğnelerden farklı olarak çok acıtıyor insanın canını :) bende 5 tane vururdum zamanında.işin zor ama sağlık için katlanacaksın.

B12,vitamin,demir eksikliği,kansızlık hepsi var :ssz:

ben sureklı yaptrmıstım bı donem ıkı gun arayla acıyodu ama cokta degıl yakmıyo ama ılacın damarlarına gırdgını hıssedıyosun gercekten gereklı bısey bekletmeden yaptrmalısın

illa iğnesini olmanız gerekmiyordur, iyice bir araştırın, biraz garip geldi vitamin için iğne olmak. bir tek, K vitaminini, kanama dursun diye verirler iğne yoluyla, o da acil bir durum olduğu için, yoksa vitamin için (yaşlılık haricinde) ipne mi olunur ya!

Back