• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B12 Eksikliği

__superisi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
154
16
298
antalya
Vicutta b12 eksikliği düşüşklüğü çıkarsa zayıflamamıza ve âdet düzensizline yol açıyormuş, ben 1 ay önce tahlil yaptırdım b12 eksikliğim çıktı ,bu yüzden kilo alamıyormuşum,şuan tartıldım 49 kiloyım 1 kilo almışım :21: bu ara doktorun verdiği b12 ilaçları sayesinde iştahım açıldı ne bulursam yiyorum :1: ilk başlarda hiç iştahım yoktu ilaçların faydası olmadı diyordum kısa bir zaman sonra 1 kg aldığımı farkettim :6: ve çok mutluyum işallah devamıda gelcek :52: :31:

canım meraba..Bende de b 12 eksikliği var b 12 değerim 160 çıktı b 12 vitamini yazdı doktorum yeni başladım kullanmaya da sen acaba hangilerini kullanıyorsun özelden msj atabilir misin bana merak ettim aynısı mı diye:)

canım meraba..Bende de b 12 eksikliği var b 12 değerim 160 çıktı b 12 vitamini yazdı doktorum yeni başladım kullanmaya da sen acaba hangilerini kullanıyorsun özelden msj atabilir misin bana merak ettim aynısı mı diye:)

canım mesaj atamıyorum sana kısaltmalı olarak sölim :)
bene_ol (_) o haarfi yazamadım, biloyosun ilaç ismi vermek yasak o harf (x) olcak tatlım :)

hım anladım canım ben de o ilacı kullanıyorum günde 2 defa alıyorm..başka kullandığın bir ilaç da var sandım o yüzden sordum..bi de bende uyku ve acayip halsizlik yapıyor aynı şikayetler sende de oluyor mu acaba

hım anladım canım ben de o ilacı kullanıyorum günde 2 defa alıyorm..başka kullandığın bir ilaç da var sandım o yüzden sordum..bi de bende uyku ve acayip halsizlik yapıyor aynı şikayetler sende de oluyor mu acaba

bn yemeklerden tat alamıyorum bu ilacı kullandıktan sonra, ama herkesin bünyesi farklı snde öyle bir etki yapmış olabilir yani canım :)

Back