b12 vitamini unutkanlık yapıyor. Tavsiye etmiyorum
b12 vitamini unutkanlık yapıyor. Tavsiye etmiyorum
tatlım daha unutkanlıga b12 vıtamını verıyolar ....yanı b vıtamını eksıklıgı unutkanlık yapıyo canım senın yanlısın var
sen içtiğinde unutkanlık mı yaptı. belki o sırada ekşi yediğin zamana rastlamıştır. ekşi unutkanlık yapar ya. normalde b12 vitamini eksikliği unutkanlık yapar. B vitamini ihtiyacı günlük alınan şeker miktarına bağlıdır. şeker artarsa ihtiyaç da artar b vitaminine.
kızlar yokmu yardım edenselam kızlar benim problemim şu yüzüm çok zayıf, genetikle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü ailemizdeki herkesin yüzü gayet dolgun ve normal. Benimse gülerken ağzımın yanlarındaki çizgi bile adam akıllı gözükmüyor. gerçekkten hiç iştahım yok ve aç değilken yemek yersem kusucak gibi oluyorum. buradan okuduklarıma göre her gün elma yemem gerekiyor buna dikkat edeceğim fakat supradyn kullanmaya başladım aslında çok az oldu başlayalı ama iştahımı açmadı gibibu hapların bir etkisi olur mu yüzüme? bana bir şeyler önerebilirmisiniz kısa sürede etki edecek ? yardımlarınızı acilen bekliyorum kızlar
selam kızlar benim problemim şu yüzüm çok zayıf, genetikle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü ailemizdeki herkesin yüzü gayet dolgun ve normal. Benimse gülerken ağzımın yanlarındaki çizgi bile adam akıllı gözükmüyor. gerçekkten hiç iştahım yok ve aç değilken yemek yersem kusucak gibi oluyorum. buradan okuduklarıma göre her gün elma yemem gerekiyor buna dikkat edeceğim fakat supradyn kullanmaya başladım aslında çok az oldu başlayalı ama iştahımı açmadı gibibu hapların bir etkisi olur mu yüzüme? bana bir şeyler önerebilirmisiniz kısa sürede etki edecek ? yardımlarınızı acilen bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?