B vitamini hapları kilo aldırır mı?

b12 vitamini unutkanlık yapıyor. Tavsiye etmiyorum

sen içtiğinde unutkanlık mı yaptı. belki o sırada ekşi yediğin zamana rastlamıştır. ekşi unutkanlık yapar ya. normalde b12 vitamini eksikliği unutkanlık yapar. B vitamini ihtiyacı günlük alınan şeker miktarına bağlıdır. şeker artarsa ihtiyaç da artar b vitaminine.

tatlım daha unutkanlıga b12 vıtamını verıyolar ....yanı b vıtamını eksıklıgı unutkanlık yapıyo canım senın yanlısın var

B12 vitaminini ben uzun zmn mecburiyetten kullandım ve bıraktığım zmn unutkanlık yaptı ki bu dr. da söyledi. B12 vitamini kullanılıp tekrar bırakıldığı zmn unutkanlığa yol açıyor. Vücut ihtiyacı varsa o kadar kullanılmalı tabiki ama sırf iştahım acılcak diyede b12 ye dayanmamalı kimse sonradan bıraklıdıgında kötü oluyor.Bu bakımdan uyarmak istedim.Tabii kullanmak isteyenler de özgürdür o ayrı mesele:79:

Şekerim sürekli kullanman gerek ozmn çünkü bırakıldığında daha kötü oluyor. Ben de öyle oldu..

selam kızlar benim problemim şu yüzüm çok zayıf, genetikle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü ailemizdeki herkesin yüzü gayet dolgun ve normal. Benimse gülerken ağzımın yanlarındaki çizgi bile adam akıllı gözükmüyor. gerçekkten hiç iştahım yok ve aç değilken yemek yersem kusucak gibi oluyorum. buradan okuduklarıma göre her gün elma yemem gerekiyor buna dikkat edeceğim fakat supradyn kullanmaya başladım aslında çok az oldu başlayalı ama iştahımı açmadı gibi bu hapların bir etkisi olur mu yüzüme? bana bir şeyler önerebilirmisiniz kısa sürede etki edecek ? yardımlarınızı acilen bekliyorum kızlar

kızlar yokmu yardım eden

Kendini zorlaman gerek miden açıldıkça bulandı olacak ama sonra rahatlarsın ben ağladığımı biliyorum yemeklerden hemen sonra muz yemeni ve bala üzüm çekirdeği tozu karıştırıp sabah akşam 1kaşık yemeni tavsiye ediyorum. ayrıca internetten bi ilaç almıştm ben o da iyi istersen özelden adını yazım bitkisel bi ilaç zararı yok aldırıyo kilo bon..vi..

B12 vitamini kilo aldırmaz kızlar. Ben birkaç senedir kullanıyorum. İştahınız artabilir ama enerjiniz de artıyor. Yorulmak nedir bilmiyorsunuz.

Önce tahlil yaptırıp vitamin değerlerine baktırmak lazım çünkü herşeyde olduğu gibi vitaminin fazlasıda zararlı...Misal ben beyaz tenli bir insanım, yazın daha kolay bronzlaşayım diye sıvı betakaroten kullanmaya başladım, içeceklerin içine günde 1 çorba kaşığı karıştırıp içiyordum, evet gerçekten bronzlaşmama etkisi oldu ama bitmek bilmeyen baş ve boyun ağrıları başladı 2 ay sonra, sebebi a+d vitamini fazlalığının kireçlenmeye sebep olmasıymış...bir daha tövbe dedim, kendimide yılın salağı seçtim :)

B12 eksikliği uzun süreler tedavi edilmezse ciddi hasarlara neden olabilir. B12 vitamin eksikliğinde sinir hasarı, kansızlık, unutkanlık, depresyon ve yorgunluk gibi sorunlar görülür. Bu hasarların düşük B12 düzeyi erken teşhis edilip ve takviye alımına herhangi bir kalıcı hasar oluşmadan başlandığında engellenmesi mümkündür.

Kırmızı kan hücrelerinin üretimi için B12 vitaminine gereksinim vardır. Gerekli miktarda alınmadığı takdirde b12 vitamini eksikliği çarpıntı, nefes darlığı ve bitkinlik gibi sorunlara yol açan bir tür kansızlık problemine sebebiyet verir.

B12 vitamin eksikliği hafızanın zayıflamasına neden olur.

El ve ayaklarda görülen uyuşmanın nedeni b12 eksikliği olabilir.

Çocukların zeka düzeylerinde düşüklüğe neden olabildiği gibi B 12 eksikliği aynı zamanda konuşma ve yürüme gibi davranışların daha geç ortaya çıkmasına neden olabilir.
B12 Eksikliği Belirtileri

Yorgunluk

Çarpıntı

Nefes darlığı

Kilo kaybı

Sinirsel problemler

Unutkanlık

B12 eksikliği uzun süreler tedavi edilmezse ciddi hasarlara neden olabilir. B12 vitamin eksikliğinde sinir hasarı, kansızlık, unutkanlık, depresyon ve yorgunluk gibi sorunlar görülür. Bu hasarların düşük B12 düzeyi erken teşhis edilip ve takviye alımına herhangi bir kalıcı hasar oluşmadan başlandığında engellenmesi mümkündür.

Kırmızı kan hücrelerinin üretimi için B12 vitaminine gereksinim vardır. Gerekli miktarda alınmadığı takdirde b12 vitamini eksikliği çarpıntı, nefes darlığı ve bitkinlik gibi sorunlara yol açan bir tür kansızlık problemine sebebiyet verir.

B12 vitamin eksikliği hafızanın zayıflamasına neden olur.

El ve ayaklarda görülen uyuşmanın nedeni b12 eksikliği olabilir.

Çocukların zeka düzeylerinde düşüklüğe neden olabildiği gibi B 12 eksikliği aynı zamanda konuşma ve yürüme gibi davranışların daha geç ortaya çıkmasına neden olabilir.
B12 Eksikliği Belirtileri

Yorgunluk

Çarpıntı

Nefes darlığı

Kilo kaybı

Sinirsel problemler

Unutkanlık

yani şekerler b12 vitaminin insanda hafıza kaybı yapma diye bişey söz konusu olamaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…