• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B vitamini hapları kilo aldırır mı?

Bende kan şurubu içiyorum her gün bi küçük şişe... iştahımı açtığı doğru bi kutu bitirdim 25 tane falann 1 ay oldu bi icraat yok 1 kilo aldm

ben de kullandım b vitamini.hemen birdenbire aldırmıyor ama 4. veya 5. aydan itibaren etkisini gösteriyor.ilk önce bünyenin alışması lazım sanırım,bıraktım bu yüzden ben...metabolizmayı yavaşlattığı da doğruboshayallersmile

b vitaminlerinin beraber olduğu bir ilaç var. Aldım ondan bakalım var mı yok mu faydası. Göreceğiz. aklinialirimsmile

b vitamini biraz iştah açar ama metabolizmayı da canlandırır aynı hesap devam eder yani.

ya bende faranjıt oldum.Dr.B vitamini verdi.iyileştim diye kullanmayı kestim 3-4 taneden sonra ama müthiş iştahım açıldı.Acaba ondanmı.Gündüz çok problem yok okadar acıkmıyorum ama,gece yatıyoruz sabah resmen acıktığım için uyanıyorum:D hiç böyle bişiy olmuyordu.

ya bende faranjıt oldum.Dr.B vitamini verdi.iyileştim diye kullanmayı kestim 3-4 taneden sonra ama müthiş iştahım açıldı.Acaba ondanmı.Gündüz çok problem yok okadar acıkmıyorum ama,gece yatıyoruz sabah resmen acıktığım için uyanıyorum:D hiç böyle bişiy olmuyordu.

Ölüyorum açlıktan ben de öyle uyanıyorum bir kaç defa kullandım. Şu anda başka şey için ilaç kullandığımdan dolayı bıraktım onu. Hepsi birden zarar vermesin diye bana. Sonra devam edeceğim. Fakat senin dediğin gibi sabah açlıktan uyanıyorum, yoksa uykum var yani. :roflol::roflol:

B bvitaminleri içerisinde özellikle tiamin (b1 vitamini) iştah açıyormuş lakin benimkine fayda etmedi.

Kilo aldırmaz vücudu toparlar.Vücut geliştirmek isteyenler kas yapıyor diye kullanıyor.Sanırım fazla kiloyu kasa çeviriyor.Ama kilo kesinlikle aldırmıyor.Benim b12 eksikliğim vardı dr. iğnesini verdi ama kilo almadım kesinlikle...

Cnmm eğer vücudun ihtiyacı yoksa vitaminler hiç birşeye yaramaz.Çünkü vücut onu çeşitli yollardan dışarı atar. İdrar, ter gibi;) sp..n die bi şurup var alerji şurubu ya etkisi iştah açar. İlk sıralar uyku yapar.Sonra bünye alışır. İştah açar tavsiye ederim.Ayrıca bunu hep söylerim bal'a üzüm çekirdeği tozunu karıştırıp sabah akşam ilaç gibi 1 kaşık alınn.Ben çok zayıftım 45 kg ne yapsam kilo alamıyodum. Ama gayret ettim çok zorlandım üzüldüm. Şükür 50 kiloya ulaştım ve şimdi de bontavi aldım onu denemeye başladım. Etkisi olmaya başladı sanki in.53 kiloya ulaşcam.Elimden gelen yardımı yaparım sormak istediğnz herşeyi sorabilirsiniz.:1hug:

benm kilo almam için doktorun verdiği ilaçların yanında b vitaminleri de var.benim iştahımı açıyor

arkadaşlar kesinlikle kilo aldırmıyor.bende bir dönem kullanmıştım.ama b12 ciddi bir rahatsızlık (bence)feci unutkanlık yapar.

b12 kullandım uzun süre
Kilo falan almadım, iştahımı da açmadı
Ama sinir bozukluklarına ve halsizliğe birebirrr

Back