• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bır soru sorabılırmıyım??

med_cezir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
420
5
118
36
Kocaeli
selam arkadaslar konu daha once acılmısmı dıe baktım ama aradıgım cvabı bulamadım o yuzden daha once acılmıs bır konuysa sımdıden özür diliyorrum....
bnm sorum şu: bıkını bolgesınden bahsedıyorsunuz bı cok konuda bu bıkını bolgesı dedıgınız kople bızım malum bolge mı yoksa o bölgenın bellı bır kısmı mı bırıncısı bunu anlayamadım....o bolgesıne agda yapanlar varmıs ve cok kolay dıyorlar...nasıl oluyor oraya kolay agda yanı tuylerın yonu aynı degıl en azından benm kı oyle degıl .....bu bana has bır sorunmu ben denedım agdayı (eldıvenle alıyordum) kucuk kucuk bölumlere yaptım ama yınede olmuyor ve ınanılmaz vaktımı aldı belim koptu acıkcası :bbo:benı bıraz aydınlatırmısınız bu konuda :icecream:

Canım bikini giydiğinde bikininin sınırları içerisinde kalan bütün bölge bikini bölgesidir.Tüylerin çıkış yönünün farklı olması senin zamanında tüyleri farklı açılarla almış olmandan kaynaklı canım, bir çok insanda olan bir durum, bu yüzden ağda yaparkende o açıları hesaba katarak yapman lazım...

Son düzenleme:
eldivenle jiletle ugrasmaktan cok daha kolay hem daha puruzsuz olur hemde kolay cıkmaz tuylerin cıkıs yonue dogru alsan ugrasılmaz en iyisi guzelik merkezine git

Canım bikini giydiğinde bikininin sınırları içerisinde kalan bütün bölge bikini bölgesidir.Tüylerin çıkış yönünün farklı olması senin zamanında tüyleri farklı açılarla almış olmandan kaynaklı canım, bir çok insanda olan bir durum, bu yüzden ağda yaparkende o açıları hesaba katarak yapman lazım...

HIMMM HAKLISIN GALIBA CANIM....DEDIKLERINIZI DIKKATE ALACAGIM ...kaydirigubbakcemile3

eldivenle jiletle ugrasmaktan cok daha kolay hem daha puruzsuz olur hemde kolay cıkmaz tuylerin cıkıs yonue dogru alsan ugrasılmaz en iyisi guzelik merkezine git

YA BEN MAHREM BOLGEMI BASKASINA GÖSTEREMEM COK UTANIRIM O YUZDEN GIDEMEM ...ELDIVENLE ALMAYA DEVAM EDECEM GALIBA :kedi:

YA BEN MAHREM BOLGEMI BASKASINA GÖSTEREMEM COK UTANIRIM O YUZDEN GIDEMEM ...ELDIVENLE ALMAYA DEVAM EDECEM GALIBA :kedi:

ilk basta bende oyle dedim gidenlere bile sasırıyordum ama en sonunda basa cıkamayınca gittim sonucta oda bayan utanılcak bişey olmuyo dogum yaparken veya kadın dogum doktorları daha fazlasını goruyo

ilk basta bende oyle dedim gidenlere bile sasırıyordum ama en sonunda basa cıkamayınca gittim sonucta oda bayan utanılcak bişey olmuyo dogum yaparken veya kadın dogum doktorları daha fazlasını goruyo

emınım ben gıdersem benmkını almakta zorlanır cunku dedıgım gıbı cıkıs yönu farklı tüylerimin :bbo:

YAHU ŞU KONUDA GÜZELLİK MERKEZLERİNE GİTMEK Mİİ.. BENCE HİÇÇ GEREK YOK ARKADAŞLAR KENDİ İŞİNİZİ BENCE KENDİNİZ GÖRÜN DERİM. BU GİBİ ŞEYLERİ KAFAYA TAKMAYA HİÇ GEREK YOK BENCE. BAYANLARIN VÜCUTLA İLGİLİ O KADAR ÇOK SORUNLARI VARKEN. ŞU TÜY MESELESİNİ NE KADAR DA ABARTIYORSUNUZ. BANA GÖRE TABİKİ BU BENİM NACİZANE FİKRİM TABİKİDE KENDİM ÜSTESİNDEN GELMEK. BEN ÖYLE BU KONUDA GÜZELLİK MERKEZLERİNE FALAN GİDEMEMMM....

:umursamaz: :umursamaz:

YAHU ŞU KONUDA GÜZELLİK MERKEZLERİNE GİTMEK Mİİ.. BENCE HİÇÇ GEREK YOK ARKADAŞLAR KENDİ İŞİNİZİ BENCE KENDİNİZ GÖRÜN DERİM. BU GİBİ ŞEYLERİ KAFAYA TAKMAYA HİÇ GEREK YOK BENCE. BAYANLARIN VÜCUTLA İLGİLİ O KADAR ÇOK SORUNLARI VARKEN. ŞU TÜY MESELESİNİ NE KADAR DA ABARTIYORSUNUZ. BANA GÖRE TABİKİ BU BENİM NACİZANE FİKRİM TABİKİDE KENDİM ÜSTESİNDEN GELMEK. BEN ÖYLE BU KONUDA GÜZELLİK MERKEZLERİNE FALAN GİDEMEMMM....

:umursamaz: :umursamaz:

bende gıtmek ıstemıyorum aslında ..benm sorum bazı konularda okudum agdacı 10dakkada ısı bıtırıyor dedıklerı ıcın merak etmıstım bnm cok zamanımı alıyo bıkını bölgesı :gitme:o yuzden sordm tesekkurler cvplar ıcın:lepi:

Back
X