B-Lite meme protezi

geccezda

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
12
0
44
Kızlar merhaba acaba aramızda b-lite meme protezi yaptıran var mı ? Diğer silikonlara göre daha hafif olan protezler

Merhabalar, ben bu protezleri biliyorum. Önümüzdeki ay meme büyütme ameliyatı olacağım baya araştırdım ben protez çeşitlerini Bu protezler diğer protezlerden daha hafif olduğu İçin hem kullanması daha kolay hem de yer çekimine daha az maruz kaldığı İçin ilerideki dönemde sarkmaya karşı avantajlı, doktorum bu protezler için fiyat istemişti. Polytech markasında vardı bu protezler ve çifti 1.000 euroydu.

Merhabalar, ben bu protezleri biliyorum. Önümüzdeki ay meme büyütme ameliyatı olacağım baya araştırdım ben protez çeşitlerini Bu protezler diğer protezlerden daha hafif olduğu İçin hem kullanması daha kolay hem de yer çekimine daha az maruz kaldığı İçin ilerideki dönemde sarkmaya karşı avantajlı, doktorum bu protezler için fiyat istemişti. Polytech markasında vardı bu protezler ve çifti 1.000 euroydu.
Evet normal protezlerin fiyatının 2 katı
Ben 12-12-2020 de protezli meme dikleştirme aneliyatı oldum ve bu protezleri tercih ettim. Benim gibi deneyimleyen varsa birkaç sorum vardı oyuzden bu konuyu açtım

Ben de biraz araştırdım da 395cc de 100gr hafif olduğunu söylüyor. Yani 100gr bir hafiflik için 2 katı fiyat farkı vermek mantıklı mı onu hesap etmek gerek. Düşük CC'lerde fark daha da az.

Screenshot 2021-01-22 121802.jpeg

O protezlerde olay sadece hafiflik değil benim anladığım kadarı ile dış yüzeyi falanda Farklı sadece ağırlık İçin iki kat fiyat vermeye gerek olduğunu sanmıyorum özellikle ameliyatta kas altına konuşacaksa zaten kas taşıyor o zaman implantı kaldı ki ön tarafa bile konsa 100 gr uzun vadede ne kadar fark eder. Meme ile ilgili Sağlık sıkıntıları olan kadınlara Daha fazla öneriliyor sanıyorum

X