Müge anliyi ara ve cik herkes cezasini alsin allah askina saka yapmiyorum

Niye kaçtın hiç bir şey anlamadım, isteme olmamış annen niye kaç dedi. Karnındaki çocukla 17 yaşında bir hayat kuramazsin sen kendi sorumluluğunu alamiyorsun çocuğun sorumluluğunu nasıl alacaksın ?

Mutlu huzurlu zorluk çekilmeyen hayat çalışmadan olmaz çalışarak bile olmuyor.Anne babanız boşandığı için parasızlıktan mi eğitim hayatını bıraktınız Anneniz keşke sizide babaya verseydi kaç evlen diyeceğine.Özur dilerim o çocuğa vereceğiniz hayat sizinkinden farklı olacakmi.Ben bilemem caresizsiniz sizin bir yere sığınıp çalışmanız gerekiyor.Kendine bakanazken çocuğa nasıl bakacaksınız.Babalik yapacakmi nafaka ile olmaz.Ne yazayım hayatın gerçeği bunlar ben çıkarım konudan siz bununla baş başa kalacaksınız.

En büyük hata annende. Ne demek 17 yaşında çocuga git evlen demek ne demek aklım almiyor. İnsan kendi evladını nasıl göz gore kötü bir hayata iter. 17 yaşında çocuksun çocuk!

ay yeni okumuştum konunu şok geçirdim daha çok küçüksün iyi ki bebeğini aldırmamışsın Allah halandan razı olsun
bak zamanla çalışırsın her şeyin üstesinden gelirsin canım sakın üzülme kendini yıpratma Allah yardımcın olsun hayatta üstesinden gelinmeyecek sağlık hariç hiç bir dert yok emin ol inş zamanla tam olarak düzenini kurarsın bebeğini de alırsın kucağına dünya bir yana onlar bir yana ilerde her şey yoluna girdiğinde inan bana bugünlerin için üzüldüğüne bile üzüleceksin o kadar değersiz gelecek

Teşekkür ederim

Önce seni kaçmaya teşvik eden anneni dava etmelisin. SEN İSTESEN bile kanunen ÇOCUKSUN. Madem yeni bir hayata başlıyorsun yak bütün gemileri, hiç kimseye “anne” bile olsa acımayarak….

Allah o annene vicdan merhamet versin, herkes anne olmamalı'nın tam karşılığı senin annen. Umarım iyisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…