İlk ay dolaba 60 tane süt attım. Yarısını dağıttım kanser hastalarına,sütü olmayan bi anneye verdim. Artık sağmak istemiyorum çünkü sağdıkça çoğalıyor.Buraya biraz daha sütünün ne çok olduğunu yazarsan azalır nazardan merak etme :))
Bence sağ ve buzluğa at. Ek gıdaya geçerken anne sütünü mayalayıp yoğurt yaparsın, muhallebi vermeyi planlarsan muhallebisine katarsın.
Süt saklama poşetleri var. Buzlukta 4-5 ay saklama süresi diye hatırlıyorum.
Üstüne tarih atıyorsun zaten...
Masaj yapıyorum duşta o iyi geliyor ama geçici çözüm bunlar ben tamamen azaltıcak birşey istiyorum :) mastitimi geçirecek bişeyi değil. Şimdi geçse 15 gün sonra tekrarlıyor zaten.sıcak havlu benim bildiğim bu.
sağın sürekli.
6 ay bu arada saklama süresi.Buraya biraz daha sütünün ne çok olduğunu yazarsan azalır nazardan merak etme :))
Bence sağ ve buzluğa at. Ek gıdaya geçerken anne sütünü mayalayıp yoğurt yaparsın, muhallebi vermeyi planlarsan muhallebisine katarsın.
Süt saklama poşetleri var. Buzlukta 4-5 ay saklama süresi diye hatırlıyorum.
Üstüne tarih atıyorsun zaten...
Tıkandığında genelde hep o göğsü emziriyorum ki açılsın. Zaten masaj ve emzirmek çok iyi geliyor. 2 günde tamamen açılıyor bide sağdıkça da düzeliyor. Ama çoğalıyor işte ona sinir oluyorum.Lesitinin iyi geldiğini okudum.
https://www.google.com.tr/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sut-tikanikligi-sorunumu-cozdum.828150/?amp=1
Bir de mesela sağ meme tikandiginda bebeği sol koluna yatırıp sağ memeyle emzirmeyi dene o şekilde de açılıyor. O acıyı çeken bilir çok geçmiş olsun...
Tıkandığında genelde hep o göğsü emziriyorum ki açılsın. Zaten masaj ve emzirmek çok iyi geliyor. 2 günde tamamen açılıyor bide sağdıkça da düzeliyor. Ama çoğalıyor işte ona sinir oluyorum.
Masaj yapıyorum duşta o iyi geliyor ama geçici çözüm bunlar ben tamamen azaltıcak birşey istiyorum :) mastitimi geçirecek bişeyi değil. Şimdi geçse 15 gün sonra tekrarlıyor zaten.
Hmm anladım tamam şimdi anladım demek istediğini. Deniyim bakalım işe yarar umarım :) teşekkür ederim. O lesitit mıdır nedir onu da araştırıcam :))İşte tıkanan göğsü her zaman emzirdiğini pozisyonda değil de carpraz sekilde tutarak emzirirsen daha kolay açılıyor canım
Hayır emzirmeyi bırakmicam sadece terbiye olsun istiyorum. Normalde 3 aylık olduğunda azalması gerekiyordu sütin. Benim git gide çoğalıyor. Lahanayı duydum ama dediğin gibi keser tamamen ye uygulamadım. Nane filan koyuyorum ama yok zaten işe yaramıyor.Çocuk emdikçe o süt gelecek,azalması diye bir durum yok maalesef. Eğer emzirme sorunu yaşayacak olsaydınız en başında olurdu.
2 yaşında oğlum hala sütüm fazlasıyla var,Allahtan terbiye oldu da yerli yersiz tişört krizi yaşamıyorum.
Batıl mıdır Alternatif tıp mıdır bilmem ama lahana yapraklarını göğsüne sarınca süt biter derler. Ha azalmazmış yani bitermiş tamamen eğer emzirmeyi bırakacaksanız deneyin.
Ek gıdaya geçicem 5 aylık oldu,yoğurt vermeye başlicam.isteme öyle birşey:)
zaten zamanla azalacak. sağ dolaba at. ek gıdaya geçişte devam maması yerine kahvaltısını hazırlarsın ben öyle yapmıştım.
İki çocuğum var, zar zor 1 yaşına kadar emzirdim ikisini de :) 3. Ye, yılbaşında Doğum gel emzir benimkini :))İlk ay dolaba 60 tane süt attım. Yarısını dağıttım kanser hastalarına,sütü olmayan bi anneye verdim. Artık sağmak istemiyorum çünkü sağdıkça çoğalıyor.
Azalsın biraz istiyorum.
Yok bana mısın demiyo nazar filan da yaramıyo :)))
Hayır emzirmeyi bırakmicam sadece terbiye olsun istiyorum. Normalde 3 aylık olduğunda azalması gerekiyordu sütin. Benim git gide çoğalıyor. Lahanayı duydum ama dediğin gibi keser tamamen ye uygulamadım. Nane filan koyuyorum ama yok zaten işe yaramıyor.
Hmm anladım tamam şimdi anladım demek istediğini. Deniyim bakalım işe yarar umarım :) teşekkür ederim. O lesitit mıdır nedir onu da araştırıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?