• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B-HCG değerim?

paranoyakkiz

Hayırlı eş huzurun başlangıcıdır.
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
87
44
8
28
Kızlar hepinize merhaba 2 yıldır evli ve 2 kez düşük yapmış biri olarak 3 gün önce idrarda silik bir çizgi ile gebeligimi öğrendim
20200324_202616(0).jpg

Fakat dün bhcg değerim 54.1 cıktı. Bat 27 Mart ve kan testi 24 mart 'ta yapıldı iki kez düşük yapmış biri olarak endişeliyim sizlerin değerleri kaçtı nasıl öğrendiniz?

Bu arada aile hekimim korona nedeniyle 15 gün sonra gelip ancak o şekilde değerin artıp artmadığını takip edelim dedi yani değer artmış mi artmamış mi su an bilmiyorum..

Canım daha regline 2 gün var bu kadar bile çıkması çok güzel erkenden sana merhaba anneee demiş bebişin :)) gönlünü ferah tut, hayırlısıyla sağlıkla devam etsin gözün aydın olsun🙏🏼🙏🏼

Canım daha regline 2 gün var bu kadar bile çıkması çok güzel erkenden sana merhaba anneee demiş bebişin :)) gönlünü ferah tut, hayırlısıyla sağlıkla devam etsin gözün aydın olsun🙏🏼🙏🏼
Yorumunuz yüzümü gülümsetti içimi ferahlattiginiz için çok teşekkür ederim çok, güzel dilekleriniz içinde sağ olun Rabbim gönlünüze göre versin 🤲🏻💕

Kızlar hepinize merhaba 2 yıldır evli ve 2 kez düşük yapmış biri olarak 3 gün önce idrarda silik bir çizgi ile gebeligimi öğrendim Eki Görüntüle 2608797

Fakat dün bhcg değerim 54.1 cıktı. Bat 27 Mart ve kan testi 24 mart 'ta yapıldı iki kez düşük yapmış biri olarak endişeliyim sizlerin değerleri kaçtı nasıl öğrendiniz?

Bu arada aile hekimim korona nedeniyle 15 gün sonra gelip ancak o şekilde değerin artıp artmadığını takip edelim dedi yani değer artmış mi artmamış mi su an bilmiyorum..

Merhaba benimde adetime 3 gün kalA bu şekilde silik cıktı ksn testinde ise 4.63 cıktı pazartsi tekrar kan vericem daha önce 3 kaybım olmuştu

Kızlar hepinize merhaba 2 yıldır evli ve 2 kez düşük yapmış biri olarak 3 gün önce idrarda silik bir çizgi ile gebeligimi öğrendim Eki Görüntüle 2608797

Hayırlı olsun canım değerin güzel zaten önemli olan iki katı artması takip et doktora gidene kadar inşallah bu sefer daim olsun 🙏

Sorun etme adetten önce değerin iyi.. iyi düşün inşallah iyidir mübarek aylarca dualarını et... halkında hyırlısı olsun

Back