Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm testının markası neydı burada bı arkadaşımızın eşin ezosperm oldugu halde cıftcızgı görmuştu bebetıme yanlış sonuc verıyo cnm bu arada belkı erken yumurtlama olup kımyasal gebelık gecırmış olabılırsın cunku kanda deger erken duşup ıdrarda duşmesı zman alabılıyo
bende bozuk olabilr diye düşünmüştün canım o yüzden 2 defa yaptım test ikiside pozitifti.... şimdi koçiş zorluyo alalım tekrar yap die ama korkuyorum negatif görmekten...
ozgnmn:tedirgin olma kuzum gölnünü farak tut stres yoookkk hayırlı olsun taze anne
bende bozuk olabilr diye düşünmüştün canım o yüzden 2 defa yaptım test ikiside pozitifti.... şimdi koçiş zorluyo alalım tekrar yap die ama korkuyorum negatif görmekten...
ozgnmn:tedirgin olma kuzum gölnünü farak tut stres yoookkk hayırlı olsun taze anne
ah yawruummm geçer geçer merak etme... bi bakmışsın 2 aylık olmuş bi bakmışsın 2 yaşına gelmiş...
ayyy ben mi dedim bunları... (bende çok sabırsız bi insanımdır bendede geçmiyo günler ama insana başkasına bekle demek daha kolay geliyo) irem le serap duymasınnnn
kısmet cnm öbr aya daha iyi çalışırsın sabahları ii diolar ben öle ettim bu ay değişiklik yaptım bakalım üzme kendini dinlenmene bak ayaklarını sıcak tut soğukta yumoşlarda büyümüoo