Nisan ayında henüz korunurken ve çocuk istemezken şüphelenmiştim. İdrar testi yaptım silik çıktı 2. çizgi. Kan verdim 2'den küçük yazıyordu sonuç kısmında. Yani senin ki gibi 1, küsürlü bir şeylerdi demek ki.
Sonra damla damlada olsa 8 günle tamamladım adetimi.
Temmuz ayında yine korunurken günüm geçti 1 gün (çok düzenlidir adetlerim) idrar testi yaptım ikinci çizgi yine silik. Tahlil yaptırdım bu sefer 0,100 den küçük çıktı.
Onun için ne çok umutlan ne de kırmızıları görene kadar umudunu kaybetme. Çünkü değeri 1 lerde çıkıp yükselenlerde var :)
fazla umutlanmadan bekle arkadaşım kan değerin negatif ama testin nasıl çift çıkmış,fotosunu koyabilirmisin.
5 ve aşağısı negatif sayılıyor.ben adetimden 2 gün önce yaptırmıştım 16.9 çıkmıştı bi haftalık falan hamileydim.
cnm kan testi içinde idrar içnde erken yaptırmışsın az bekle bakalım yükselir inş belirtilerin var mı peki gebeliğe dair?
Nisan ayında henüz korunurken ve çocuk istemezken şüphelenmiştim. İdrar testi yaptım silik çıktı 2. çizgi. Kan verdim 2'den küçük yazıyordu sonuç kısmında. Yani senin ki gibi 1, küsürlü bir şeylerdi demek ki.
Sonra damla damlada olsa 8 günle tamamladım adetimi.
Temmuz ayında yine korunurken günüm geçti 1 gün (çok düzenlidir adetlerim) idrar testi yaptım ikinci çizgi yine silik. Tahlil yaptırdım bu sefer 0,100 den küçük çıktı.
Onun için ne çok umutlan ne de kırmızıları görene kadar umudunu kaybetme. Çünkü değeri 1 lerde çıkıp yükselenlerde var :)
canım bence daha erken.2-3 gün sonra tekrar baktır.zaten bizim bu sabırsızlığımız yüzünden üzülüyoruz.benmde 6 gün var daha test yaptım idrarda negatif.gidip kan testı yaptrmamak için zor tutuyrum kendımı.sen hamılesin bence.ne güzelll
Merhabalar
Bnim adetten 3 gün önce yani dun bhcg 29 cıktı yarın testi tekrarlcam acaba hamilelik varl mıdır varsa degerim çok mu düşük?
dayanamadın değil mi meraklı melahat.kuzum kendine ediyorsun psikolojik olarak yıpratma kendini değerin yükselecek gibime geliyor lekelenmenden dolayı..Az sabır sende yok biliyom ama az daha sık dişini ne kaldı ki şurada...Bugün kargo açık olsaydı ben test alıp yollayacaktım sana sadece kafan rahatlasın diye...kafam çok karışık
adetime 6 gün kala idrar testi yaptım ve pembede olsa çift çizgiyi gördüm ertesi sabah tekrar yaptım we tekrar çift çizgi çıktı.... aynı günn akşamı(dün akşam) kan testi yaptırdık we kan sonucu 1.20 çıktı... çıktıyı weren memur bişi yok değince moralim bozuldu we doktora göstermeden geri geldik... ki zaten geç saatte gittiğimiz için hastanede sadece nöbetçi doktor wardı kadın doğum yoktu...
we ewe geldim eşimle internetten araştırdık negatif değer genelde 0.100çıkıomuş... we benm gibi erken yaptırıpda daha sonra değeri yükselen arkadaşları gördüm hatta biri 0.700 den yükselmiş... hala ümidim war acaba olabilir mi die_?
sizde yada çewrenizde benm gibi olan warmı_?
dayanamadın değil mi meraklı melahat.kuzum kendine ediyorsun psikolojik olarak yıpratma kendini değerin yükselecek gibime geliyor lekelenmenden dolayı..Az sabır sende yok biliyom ama az daha sık dişini ne kaldı ki şurada...Bugün kargo açık olsaydı ben test alıp yollayacaktım sana sadece kafan rahatlasın diye...
saol bebekim... her gün diom takmıcam kafama hayırlısı olsun die ama gel gör ki en fazla 5 dk sürüyo buinşallah olumlu sonuçlar çıkarda sonu güzel olur
hayırlısı olsun dielim o zaman cnm ilk bize haber et ama güzel haberler olursa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?