Canım hayırlı olsun, muhtemelen 4 haftalık hamilesin, Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de gösterir inş. :Saruboceq: doya doya sevincini yaşa, kafanda soru işareti olmasını gerektirecek bi değer değil, çok iyi çıkmış beta hcg değerin yerimseniben
slm adetım 2 gun gectı 3 tane gebelık testı yaptım sonuc pozıtıf aynı gun kan tahlılı yaptırdım değer 80 cıktı sızce sonuc nedır tam olarak emın olamıyorum tecrubelrıne ıhtıyacım var
Canım sağlıklı bir hamiş zamanı geçirirsin inşallah.Allah'ım bende o günleri görecekmiyim...:Saruboceq:
alak merhaba geçen ay seninle regl zamanımız yakındı beraber bekleyelim demiştik 5 şubatta olucam demiştin.Çok mutlu oldum başlığını görünce,hayırlı olsun çok sewindim vallaa :sm_cool:
hayırlı olsun arkadaşım. şüphe edecek bişey yok. inşallah iyi bir hamilelik dönemi geçirirsin.
canım ölede burda öle seyler okuyorum ki içim darlanıo herseyden süphe etmeye baslıorum
burdan okudugun şeylerden etkılenme tatlım herkez aynı şeylerı yaşıyacak dıye bı kaıde yok..bende adetım 2 gun geçtıkden sonra degerım 71 di ıkı gun son ra 384falan oldu yanı katlandı degerlerım hep okudum dış gebelık olur falan dıye ama çok şükür hiç bi sorun olmadı....gayet ıyı bence degerın....hayırlı olsun bu aradaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?