• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B hcg çok düşük

Zeyel1514

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
2
0
1
38
Arkadaşlar yeni üye oldum. Şimdi n adet tarihim 15 ağustos adetim gecikti. Evde test yaptım ilimci çizgi silik çıktı. Kan tahlili yaptırdım b hcg 34,6 çıktı. Çarşamba günü yaptırmıştım iki gün sonra doktora gitiim. Doktorum değerimin çok düşük olduğunu söyledi tekrar tahlil yaptı artış bizim için önemli dedi. Tahlil sonucunda değer 38 çıktı. Doktorum bizim için anlamlı bir artış değil sağlıklı bir gebelik görünmüyor pazar günü tekrar kan ver dedi. Kafam çok karıştı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ??? Lütfen yardım edin

çok zor ama evet. bende karşılaştım. bir-kac gün içinde belki adet olabilirsin. normalde beta hcg değerinin iki gün arayla eb az iki kat artması bekleniyor.
Bir de kimyasal gebelikle ilgili konuları oku istersen. daha iyi anlayacaksin

çok zor ama evet. bende karşılaştım. bir-kac gün içinde belki adet olabilirsin. normalde beta hcg değerinin iki gün arayla eb az iki kat artması bekleniyor.
Bir de kimyasal gebelikle ilgili konuları oku istersen. daha iyi anlayacaksin
Çok teşekkür ederim okudum ama bi ümit . Belirsizlikte çok zor beklemek herşey Allahtan

Allah yardımcın olsun inşallah biranda yükselir,
Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Back