Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları [B]Hadi Kızlar Bebeklerimiz İçin Hazırladığımız Oda ve Eşyaların Fotğ. Koyalım[\B]

bende gezmiştim orayı,hatırladım görünce bende ilk giriştekı odadan yaptırdım.gule gule buyut bebegini.

arkadaşlar o kadar bakan olmuş hiç olmazsa beğenip beğenmediğinizi yazsaydınız barii

ciciş valla harika olmuş,sağlıkla kullanın inşallah,Allah içini dolu etsin,çok beğendim ben hem fikir verdi banada,çünkü direk mavi istemiodum böyle iki renkli falan süper canım saol

ciciş valla harika olmuş,sağlıkla kullanın inşallah,Allah içini dolu etsin,çok beğendim ben hem fikir verdi banada,çünkü direk mavi istemiodum böyle iki renkli falan süper canım saol

teşekkür ederiz canım saol.Bende dediğn gibi erkekde mavi ve kızda pembe takıntısını pek sevmiyorum.O yüzden görürür görmez bunu beğendim ve içimede sindi doğrusu.inşallah sende gönlüne göre bir takım bulursun canım.

ciciş ve tebessüm odalarınız harikaaa
umarım bebişleriniz odalarında sağlıcakla büyürler keyifli günler yaşarlarrr
allah sağlıla kucağınıza almayı nasip etsinnnnnnnnnn

tebessüm benimde kızım olacagı için odan cok dikkatimi cekti bayıldım valla allah güle güle kullanmayı nasip etsin insallah bende böyle bir oda yapacagım kızıma

tebessüm benimde kızım olacagı için odan cok dikkatimi cekti bayıldım valla allah güle güle kullanmayı nasip etsin insallah bende böyle bir oda yapacagım kızıma

ciciş ve tebessüm ikinizide odları harika allah güle güle kullanmayı nasip etsin yavrularınıza benim evim küçük olduğu için ben kızıma oda yapamıyorum herşeysi hazır sadece beşik almamız lazım daha zamanımız var diye onada acele etmiyoruz

yaaaaaaaaaaa oda çok güzel olmuş
Allah hepimize nasip etsin tabi önce bana hayırlısıyla bi bebek
bayıldım bayıldım odaya

saolun kılar eksiklerimizide tamamlıyoruz yavaş yavaş akşam mobılyaların yerını değiştirdik bordürümüzü yapıştırdık bugunde eksiklerimizi tamamlıycaz inşallah ondan sonra bitmiş halinide eklerim belki.

Smhsmh inşallah sana ve isteyen tüm diğer arkadaşlarada allah daha iyi daha güzellerini nasip etsin.

çok sağol tatlım aminn
bazı arkadaşların tiyolarını okudum yoğun çalişma yapıp hamile kalmışlar cmtsi adet oldum bu ay bende uygulayacağım bu tiyoları Allahın izniyle

merhaba eşyaların çok güzel allah mutlulukla huzurla sağlıcakla kullanmayı nasip etsin dalinin sabunlarından bahsetmişsiniz özel bi sabun mu ufak ufak mı koyuyorsunuz yoksa sabun tozu felan mı açıklarsanız sevinirim

dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim içim yanıyor ne güzel barış manço şarkısıydı aklıma geldi bian
tabi bebeklerin odaları sıcacıkk miss

Çok tatlı hoş, sevimli bebeğinle beraber mutlu güzel günler geçirmeni dilerim.Güle güle eskitin.

yavrulariniz o guzel yatak odalarinda sag selim yatsinlar uzun omur versin allahim hersey gonlunuzce olsun

Her iki oda da çok zevkle döşenmiş.
Ne güzel mis gibi kokuyordur şimdi onlar. Bebek gelmeden bebek kokuyordur.
Vallahi bakarken içim geçmiş, ama maşallah dedim.
İnşallah benim de yakın zamanda olur.
Hepinizin bebekleri sağlıkla sıhhatle doğsun büyüsün inşallah. Sevgilerimle güzel hamişler...

Ciciş Ve Tebessum Canim Bebek Odalariniz Cok Guzel Allah Saglikla Ve Mutlulukla Icinde Yatirmayi Nasip Etsin Hele Bi Kucisimize Alalaimdaaaa Gerisi Mohimmmmmm Deil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…