• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları [B]Hadi Kızlar Bebeklerimiz İçin Hazırladığımız Oda ve Eşyaların Fotğ. Koyalım[\B]

Cicişçiğim oğluşunun odasına bayıldım....:nazar: Allah sağlık sıhhat ve uzun ömürlerle oğluşunu kucağına nasiip etsin. Akşam eşime dahi gösterdim oğluşunun odasını bakıp gülüştük çok hoşumuza gitti. Benim maalesef kızıma ayıracak fazla bir odam yok :çok üzgünüm: tabii insan herşeye hevesleniyoo mecburen sadece yatağını alıp odama koyacağım.

mobilyaların çok güzel canım.güle güle kullansın.
bende oğluma park yatak almıştım çok kullanışlı.
6 yaşına geldiği zaman mobilya almak istiyorum
allah nasip kısmet ederse tabi.
şimdilik park yatakta idare edecek benim küçük erkeğiiim.

buda benim kızımın odası
dscn1772pt3.jpg

dscn1773jc7.jpg

dscn1774ti1.jpg

Güle güle güzel günlerde kullanın kızlar çok güzel olmuş...:nazar: Allah nazarlardan saklasın bebişlerinizi

tebessüm çok güzel olmuş odası bayıldım.allah bebişlerinizi güle güle kullandırtsın.sağlıklı şekilde büyütün odalarında ellerinize sağlık

cok guzzelmıs canımallah bebısınle bol bol vakıt gecırmeyı ıcınde rahat rahat uyutmayı nasıp edsın ınsallah hayırlısyıla bı bebıslwerımızı kucagımıza alsaydık

cicişim, tebessum77 bebişlerinizin odaları cok güzel....ikiside birbirinden güzel..sağlıklı büyütürsünüz ve kullanırsınız inşallah..:)

AYY BAYILDIM YAA BU ODAYA:) NERDEN KAÇA ALDIN CANIM HEPSİNİ?BİR DE DUVARDAKİ KAPLUMBAGALAR FALAN YAPITIRMA MI BORDUR MU?

modokodan kervan bebeden aldım takımı uyku seti duvardaki süsler (çiçekleri ben çizidim onlar hariç) lamba hepsi 2000 ytl

kaplumbağalar yapıştırma sunta üzerine yapılmış desenleri hazır duvara yapıştırıyorsun

Kızlar hepinize cokk teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Tebessümcüm sizin odanızda cok güzel olmuş cicili bicili.Kızın sağlıkla büyüsün odasında.

Eee hadi kızlar sizde ekleyin fotğ. larınızı beklıyoruzz.

ciciş ve tebessüm odanız çok güzel olmuş inş bebişleriniz sağlıkla gelir de o düzenli güzel odaları birbirine katarlar:)))))

Back