Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar allah tüm bebekler herşeyin en güzelini en iyisini nasip eder inşallah.
Schirin oğlumuz allah nasip kısmet ederse inşallah martın 20 si gibi bekliyoruz artık.35. haftamızdayız şu anda.
ghaneli canım biz bu mobılyaları izmirden aldık 1500 ytl tuttu bu fotğ. gördüklerin.daha tabi yatağımız,uyku setimiz,perdemiz ve halımız yok onlarda alınacak.
Viola sizde sağlıklı güzel günlerde kullanın canım ama kokusu uzun sure cıkmıyo bizimkiler geleli 2 hafta oldu sureklı kapı cam acık tututuk ona rahmen yeni yeni kokusu cıktı.oyüzden almayı düşünen arkadaşlara kokusunun cıkması acısından düşündükleri zamandan 2 hafta önce falan mobılyalarını almalarını tavsiye ederim.
Casmincim dolabımızın içi bomboş malesef daha hiç bi eşyasını yerleştiremedim.Dediğim gibi kokunun cıkmasını beklıyorum bırde birkaç eksiğimiz var onlarıda tamamlayıp döşeyeceğiz odasını inşallah.sölediğin gibi şimdikiler cok şanslılar,senin kızın odasının fotğ. larınıda bekliyorum canım kız cocuklarının daha sevimli oluyo herşeyi.allah bağışlasın kızını canım.sağlıklı sıhatli büyütmek nasip etsin.
kadiscim bizimde oğlumuz olacak o yüzden farkettiysen mobilyamız sarı mavi tonlarda.inşallah herşey gönlünüze göre olur.