• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

[B]Gelin ağdası ile ilgili bilgiler[/B]

• Konu Sahibi Konu Sahibi ttugce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

ttugce

Ziyaretçi
çok merak ediyorum da kimseye soramıyorum yaaa:kedi: kuaförlerdeki gelin ağdaları nasıl yapılıyor? paket şeklinde mi mesela bacak+kol+kaş-bıyık falan gibi mi?:uhm:

Hiç başıma gelmedi -tatlicadiarzu-
bir bilen anlatsında senin sayende ben de öğreneyim -tatlicadiarzu-

-------

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç gelin olmadım ama duyduğum kadarıyla anlatayım.
kuaföre gidiyosun nerende kıl varsa aldırıyosun işte. kaş bıyık yüzde varsa yüz kol koltukaltı bacak bikini bölgesi. mesela bi arkadaşımın ablası çok tüylüydü tüm vücut aldırmış yüzde dahil göğüs sırt falan. paket uyguluyolar yani. sen gidersin bacak koltukaltı bikini bölgesi dersin kadın zorla kolunuda alcak değil buda gelin ağdası. öyle yanii darısı başımıza :)))))))

Evlenen arkadaşlarımdan vücudunda kurtulmak istediğin tüm tüyleri aldıklarını biliyorum.
Fakat niyeyse gelin olunca fiyat tarifesi artıyor bu sebeple kuaföre söylememkte fayda var.

Gelin ağdası bu deyip para için buldukları heryerimizi yolmazlar demi :roflol:-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
gelin ağdası diye bir şey duymadım ama ben komple ağda yaptımıştım bunun içinde bacak,koltuk altı ve bikini bölgesi vardı.

normal yaptırdıgın agdadan br farkı yokkı ıstedıgın heryerı aldırıp gelıyorsun ıste

çok merak ediyorum da kimseye soramıyorum yaaa:kedi: kuaförlerdeki gelin ağdaları nasıl yapılıyor? paket şeklinde mi mesela bacak+kol+kaş-bıyık falan gibi mi?:uhm:

canım ozellıkle gelın agdası dıye bısey ok yanı en azından ben duymadım, ben dugunum olmadan 4-5 gun once gıtmıstım ve sureklı gıttıgım bır yerdı bıkını bolgesı,koltuk altı,komple bacak,kas bıyık yaptırıp gelmıstım. Tabı sen harıcten kol gobek aldırmak ıstersen sana kalmıs bısey...

canım ozellıkle gelın agdası dıye bısey ok yanı en azından ben duymadım, ben dugunum olmadan 4-5 gun once gıtmıstım ve sureklı gıttıgım bır yerdı bıkını bolgesı,koltuk altı,komple bacak,kas bıyık yaptırıp gelmıstım. Tabı sen harıcten kol gobek aldırmak ıstersen sana kalmıs bısey...

tşk ederim cnm

Back
X