Tahminimce b-fitin adını vermem yasak değil. Ya da umarım değildir. B-fit e başlayalı bu 9 mayısta 3. ayımız dolacak annemle beraber Aslında aklımızda hep bir spor salonuna gitmek vardı fakat güzel bir yer olmalıydı gittiğimiz yer içinde saunasından masajına sporuna havuzuna kadar her şey olmadı tabi bulunduğumuz yer küçük öyle bir yer bulamadım Sonra annem komşuyla konuşmuş o bir yer keşfetmiş b-fit diye annemle canımıza artık tak ettiğinden gittik hemen yazıldık içinde dediklerimizden sadece spor ve masaj vardı havuz sauna neredeee ? Ve plates yok çok istemiştim. İlk anlattılar tabi işte 30 saniye platformun üzerinde gösterdikleri hareketleri tempolu bir şekilde yapıyoruz ardından bip sesi ile alete geçiyoruz orada da 30 sn geçirdikten sonra gene platforma tam olarak 9 alet 9 platform var 3 tur dönüyorsunuz ardından stretçing yapılıyor toplam 45 dakika bunları öğrendik çıktık salondan. Arkadaşlarımla konuştum bu konuyu onlarda başka salonlara gidiyorlar hepsi 1 buçuk 2 saat çalıştıklarından bahsettiler 45 dakika ısınmana yetmez dediler moralim bozuldu yazılmıştık bir kere. Neyse çalışmaya gittik çok tempolu olduğu için aşırı derecede yoruldum. Tek kızdığım taraf hastaydım gidemedim o ara dondurmadılar Gidenler varsa verdikleri kiloları paylaşabilirler mi ? Ben 18 cm inceldim yağ oranım düştü. Aslında kızgınım hala b-fite ama dayanamadım tavsiye edeyim dedim. Birçok şehirde var sanırım. Gidenlerin ne kadar memnun olduklarını merak ettim benim puanım 5 üzerinden 4 yıldız Ama eğer ki benim gibi mükemmel bir yer arıyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz
Son düzenleme: