• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

b.c.n.t. Şampuanı benden başka deneyen var mı?

belizg

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2019
19
16
1
35
Geçenlerde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu şampuanı satın aldım. Aslına bakarsanız tavsiye eden kişi "bu şampuan ile saçlarım normalden fazla uzuyor" dediğinden dolayı ben de denemek istedim. Arkadaşımın annesi de "evet ya uzamayı hızlandırıyor" gibi bir şeyler söyleyince aldım.

Daha kutusundan yeni çıkardım. Saçlarımı her yıkadığımda kullanacağım. Eğer kepek, dökülme, kırılmada artış gibi şeyler yaşatmaz da gerçekten uzatırsa burada tavsiye niteliğinde bir şeyler yazarım.

Bu arada ürünün hiçbir yerinde saç uzamasını hızlandırdığına dair bir şey yazmıyor. Sadece arkadaşımın söylemi bu şekilde. Ben de deneyeceğim dediğim gibi. Sakın tavsiye ediyorum gibi bir algı çıkmasın yani.

Aşağıya kutusunun fotoğrafını ekliyorum. Garip bir ismi var, belki kutusunu gören tanır. Resimler çok kötü çıktı beceremiyorum :) Kusuruma bakmayın.

Eklentiler

• b.c.n.t şampuan 1.jpg
    b.c.n.t şampuan 1.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 126
  • b.c.n.t şampuan.jpg
    b.c.n.t şampuan.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 80
O kutunun aynısından bende de var :) Kullanan herkes saçımı normalden fazla uzattı diyor. Ama öyle bir şey olsa firma bunun bangır bangır reklamını yapmaz mı? Deneyip göreceğiz. Ara ara ben de yazarım bu topike.

Sonuçları bekliyorum. Lütfen tecrübe edenler paylaşsın,benim de ihtiyacım var

bu şampuanla alakalı googleda araştırma yaparken denk geldim. tecrübelerinizi yazmanızı bekliyorum anladığım kadarıyla pek kimse yok şuan kullanan ama adını bu aralar sıkça duyuyorum

Ben bunu denedim. İnternet üzerinden satın almıştım. Saçları normalden fazla uzattığını ben de gözlemledim. Ama herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum

Ben bunu denedim. İnternet üzerinden satın almıştım. Saçları normalden fazla uzattığını ben de gözlemledim. Ama herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum
Sırf bu konu için üye oldum foruma. Elbet bunun bir ölçüsü olmaz ama ne kadar fark etti? Mesela hangi süre aralığında saç kestirirdiniz? Bu şampuandan sonra ne oldu? Cidden böyle bir ürün varsa kullanmam lazım.

Sırf bu konu için üye oldum foruma. Elbet bunun bir ölçüsü olmaz ama ne kadar fark etti? Mesela hangi süre aralığında saç kestirirdiniz? Bu şampuandan sonra ne oldu? Cidden böyle bir ürün varsa kullanmam lazım.
Al benden de o kadar. Bu ara kime sorsam "bcnt diye bir şey var saç uzatıyor, duydun mu?" diye soruyor, ama doğru düzgün bir bilgi veren yok.

Ben üretici firmayı aradım, Serkan Bey diye biri ile görüştürdüler. "Bizim öyle bir iddiamız yok, kullananlardan saçı uzayanlar var, ama bu herkeste işe yarayacağı anlamına gelmez" dedi.

Anlamadım gitti. Birisi kullansa da düzenli biz de bilgi sahibi olsak.

Anladığım kadarı ile bu şampuanı da HFS üretiyor. Normalde bu firma saç simülasyonu boyası falan üretip uygulama yapıyor. Sonuçlardan memnun kalan olursa (uzama konusunda) ben de satınalacağım. Normal bir şampuan için o parayı vermek istemem.

Bu ürünü bugün 8. gün oldu kullanıyorum. 8 gündür her gün saçımı yıkıyorum. Google'da ürünle alakalı yorumlar ararken buraya denk geldim. Ben tecrübelerimi anlatayım.

8 gündür her gün yıkamama rağmen saç derisinde kurumalar olmadı. 8 gün her gün yıkamada bu olur. Daha evvel başka bir marka kullanmıştım, onda olmuştu. Bioxin kullanıyordum. Bu artı yönü.

Boyam hızlı akmaya başladı :) Malum 8 gün her gün yıkayınca olması normal :)

Uzama testini daha tamamlamadım. Bence bu süre yeterli değil. Becerebilirsem 30 gün devam edeceğim. Gliss marka sprey ile elektriklenmeyi önlemeye çalışıyorum :) Benim tecrübelerim bunlar.

Bu ürünü bugün 8. gün oldu kullanıyorum. 8 gündür her gün saçımı yıkıyorum. Google'da ürünle alakalı yorumlar ararken buraya denk geldim. Ben tecrübelerimi anlatayım.

8 gündür her gün yıkamama rağmen saç derisinde kurumalar olmadı. 8 gün her gün yıkamada bu olur. Daha evvel başka bir marka kullanmıştım, onda olmuştu. Bioxin kullanıyordum. Bu artı yönü.

Boyam hızlı akmaya başladı :) Malum 8 gün her gün yıkayınca olması normal :)

Uzama testini daha tamamlamadım. Bence bu süre yeterli değil. Becerebilirsem 30 gün devam edeceğim. Gliss marka sprey ile elektriklenmeyi önlemeye çalışıyorum :) Benim tecrübelerim bunlar.

Ne olursun siteyi unutma. 30. gün sonucunu bekliyorum. Bugün internetten alacaktım ama çok pahalı geldi tereddüt ettim. Bunu imal eden firma simülasyon yapıyor. Onlar da söyledi bu ürünü ama fiyatından almak istemedim. Sen işe yarar dersen yada konu sahibi ben de almayı planlıyorum

Saçlarım fönden dolayı sürekli kırılıyor. Eğer siz de işe yararsa ben de kullanırım.

Valla kızlar ben 1 aya yakındır kullanıyorum. En azından doğal olduğunu biliyorum. Saçlarımın uzaması da biraz fark etti gibi.

Back