• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B.A.T ladı gitti diyenler..

bende B .A.Tlayacam galiba hiç umudum yokk ovulasyon testlri ile çalışmıştıkk amma yok bi değişim umudum yokk bide üstünee benden sonra evlenen bi arkadaşın hamile old öğrendim imrendimm yaaa:43::43::49:

bende B .A.Tlayacam galiba hiç umudum yokk ovulasyon testlri ile çalışmıştıkk amma yok bi değişim umudum yokk bide üstünee benden sonra evlenen bi arkadaşın hamile old öğrendim imrendimm yaaa:43::43::49:
ah sorma canim birden bire kisilik degistirip kiskanc bir insan haline donuyor insan ben de cok istiyorum umarim herkeze bebek nasip eder Allah

sogankrünü ıcmek icin yumurtlamanda faslan problem olması lazım yoksa bosuna ıcem kecıboynuzuda sperm sayısı düşük olanlar için ama onu kaynatıp suyunu ıcırmen lazım ben bızzat ılk gebelıgım öncesı yaptım onu buay hamıle kalmazsam kecıboynuzu kaynatmaya baslıycam:))tadı su gıbı zaten kötü degıl benımde gazsancılarım var bende batlayabılırım gecen ay 26.gün adet oldum öyle olursa 12 olmazsa 14 ocak bat tarıhım:))
aslında kan testı yaptırsammı dıyorum ama gecen adet tarıhımı sorcaklar 9 aralık dıcem dha gelememıs bıle kadına bak test yaptırıyo dıye ıcten ıcten gülcekmıs gııbme gelıyor laborantlar yaptırasım yok ondan beklemeye devammmmmmm

sogankrünü ıcmek icin yumurtlamanda faslan problem olması lazım yoksa bosuna ıcem kecıboynuzuda sperm sayısı düşük olanlar için ama onu kaynatıp suyunu ıcırmen lazım ben bızzat ılk gebelıgım öncesı yaptım onu buay hamıle kalmazsam kecıboynuzu kaynatmaya baslıycam:))tadı su gıbı zaten kötü degıl benımde gazsancılarım var bende batlayabılırım gecen ay 26.gün adet oldum öyle olursa 12 olmazsa 14 ocak bat tarıhım:))
aslında kan testı yaptırsammı dıyorum ama gecen adet tarıhımı sorcaklar 9 aralık dıcem dha gelememıs bıle kadına bak test yaptırıyo dıye ıcten ıcten gülcekmıs gııbme gelıyor laborantlar yaptırasım yok ondan beklemeye devammmmmmm
o keci boynuzu nasil oluyor yapmimi nasil hangi araliklarla icliyor canim

slm kızlar ben daha bat lamadım ama batlayacağım sanırım. karnım şiş. bir de şu eskiden uygulanan gebelik muayenesini yaptım . eğer doğru yaptıysam batlayacağım.

kızlar az önce ıntarnette kaan kocatepe var ya dr onun bır vıdeosunu seyrettım dıyıorkı:kanda hcg hormonu ılıskıden sonra tuttuysa eger 1 hafta 10 gün sonra salgılanıyor yanı kanda cıakr hemen ama genelde %50sınde böyle erken yapılıp kanda cıkanların bırkacgün sonra sonlanabılıyormus oyüzden tüpbebek yapmadıktan sonra herhangı bır endıkasyon yoksa kan tetsı yaptırmayın bosuna adet gecsın ıdrar testı yapın dıyor
keciboynuzu kürü:Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Neye Yarar?

Keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırır, sperm hareketliliği sağlar, iktidarsızlık sorununu çözmeye yardımcıdır

Back