Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah sorma canim birden bire kisilik degistirip kiskanc bir insan haline donuyor insan ben de cok istiyorum umarim herkeze bebek nasip eder Allahbende B .A.Tlayacam galiba hiç umudum yokk ovulasyon testlri ile çalışmıştıkk amma yok bi değişim umudum yokk bide üstünee benden sonra evlenen bi arkadaşın hamile old öğrendim imrendimm yaaa
sogankrünü ıcmek icin yumurtlamanda faslan problem olması lazım yoksa bosuna ıcem kecıboynuzuda sperm sayısı düşük olanlar için ama onu kaynatıp suyunu ıcırmen lazım ben bızzat ılk gebelıgım öncesı yaptım onu buay hamıle kalmazsam kecıboynuzu kaynatmaya baslıycam:))tadı su gıbı zaten kötü degıl benımde gazsancılarım var bende batlayabılırım gecen ay 26.gün adet oldum öyle olursa 12 olmazsa 14 ocak bat tarıhım:))
aslında kan testı yaptırsammı dıyorum ama gecen adet tarıhımı sorcaklar 9 aralık dıcem dha gelememıs bıle kadına bak test yaptırıyo dıye ıcten ıcten gülcekmıs gııbme gelıyor laborantlar yaptırasım yok ondan beklemeye devammmmmmm
o keci boynuzu nasil oluyor yapmimi nasil hangi araliklarla icliyor canim