B 12

bende 2,5 yıldan beri her ay iğne vurunuyorum arkadaşlar b12 eksikliği için. yorgunluk ,unutkanlık,sürekli uyuma isteği,parmak uçlarımda uyuşukluk,tırnaklarımda morarma ,baş dönmesi ,halsizlik falan filannn özel muayeneye gitmiştim ben doktor bütün tahlileriimi yaptı hem iğne yazmıştı hemde hap.ilk 15 gün her akşam vruundum iğneleri ve 4 ay boyunca hem folik asit hemde b vitamini haplarını içtim.sonra düzensiz kullanabilirsin hapları dedi doktor ama iğneye devam haftada 1 kere yutsan hapı yeterli dedi.bende midem bulanırken içmiştim hapı çok tiksindim şimdi içemiyorum doktora syledim iğne seni idare eder baya hap içtin onların kokusuz olanı yok firma yenisini çıkarırsa kokusuz yazarım dedi:) dikkat edin b12 eksikliği adamı depresyona sürüklüyo benide sürüklemişti sinir küpü gibi geziyodum şimdi rahatımmm .sağlık olmadan olmuyoooo

offf arkadaslar bende de b12 eksikligi cikti,dr.a carpinti icin gitmistim bir sürü sey cikti.Hamilelerde kanama bile yapiyormus.Banada et yemem gerektigini israrla söyledi.

offf arkadaslar bende de b12 eksikligi cikti,dr.a carpinti icin gitmistim bir sürü sey cikti.Hamilelerde kanama bile yapiyormus.Banada et yemem gerektigini israrla söyledi.

evt et yemek lazım bende pek yıyemıyorum ama onun yerıe tavuk balık azda tuketıyorum

b12 vitamin eksikliği bende de var. 1 yıl önce öğrendim 6 ay boyunca her gün hap içtim.
2 gün önce yine tahlil yaptırdım ve düşmüş
hapa verdi dr 3 ay hergün 1 tane içeceksin dedi :)))

Bende de var, üç yıl öncesine kadar sürekli matkap gibi iğnesini oluyordum. Sonrasında 500 mg. x marka b12 vitamini kullanmaya başladım. Her gün içtim ve 8 ay sonra (işe başladığım tarih, masama koymuştum şişeyi de :) her gün düzenli içtim) hastalığım nerdeyse bitti, bitecek inş.

Ayrıca b12 vitaminin fazlasının zararlı olmadığı tek vitamin türü.

Et yiyemiyorsanız da mantar tüketmenizde de fayda var. Etin yerini tutar.

benim de aynı sorun banada verilen tedavi ilk 5 gün herhün sonra haftada 1 ve sonra ayda 1 olcam ben şuan haftadayım yalnız biraz aksatmıştım haftalıkda yapmadım ara verdim şimdilerde bacaklarımın ve kollarımın sızlamasından duramıyorum hem gece hem gündüzz. ne kötü şeyy

Bende de var malesef.

Unutkanlıgım var halsizlik, yorgunluk, parmaklarımda uyusma oluyordu ama sebebinin b12 olacagını yeni ögrendim.

bende var b12 eksikliği bende sinir yapıyor. herşeye parlıyorum yüksek sesle konuşuyorum (( ilac vücüdumda şişlik yapıyor ((
unutkanlık yorgunluk var (

ne zaman düzelecek bu durum yürüem bile istemiyorum.. çok yorgunum (

Son düzenleme:
İki seneyi aşkın bir süredir B12 vitaminini kullanıyorum. Hayatımda yaptığım en doğru şey olduğunu düşünüyorum. Bol miktarda su içerseniz, karaciğer ve böbreklerde depolanmasını önlemiş olursunuz. Eksikliği hayatı cehenneme çeviriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…