• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azşekerlinin çeyizi

Hoş şeyler almışsın canım beğendim gerçekten:34:maşallah
Şu pilav şekillendiriciyi tüm topiklerde görmeye başladım,çok güzel nerden aldın:40:

:nazar:Maşallah canım.
Güzel günlerde aşkınla kullanmak nasip olur canım inşallah. Ütülerimiz aynı bu arada. Çok güzel yorumlar okumuştum internetten hiç denedin mi, nasıl?

EŞYALARIN ÇOK GÜZEL CANIM AMA YATAK ÖRTÜN MUAZZAM BİR GÜZELLİKTE HEP İSTEDİĞİM BÖYLE SADE BİR YATAK ÖRTÜSÜ HEP BEĞENMİŞİMDİR :):)ÇAY KAŞIKLARIN VE KIRMIZI SU BARDAĞIN ÇOK TATI GÜLE GÜLE KULLAN CANIM :nazar:

Bende her zaman sadeden yanayımdır, o yüzden çok beğendim ve benim olmalı dedim :) Çok teşekkürler :)

:16:canım gule gule kullan aldıklarını hepısıcığını cook begendım ozenle secmıssın bellı çeyiz askı sana da bulaşmış. Rabbım huzurla askla sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasıp etsın veeee eksık parçalarını alışverişi ıcın kolaylık versınn

Amin çok teşekkürler, aslında bir çoğu tamam ama internetten bulabildiklerim bu kadar, Allahım hepmize kolaylık versin :)

Hoş şeyler almışsın canım beğendim gerçekten:34:maşallah
Şu pilav şekillendiriciyi tüm topiklerde görmeye başladım,çok güzel nerden aldın:40:

Teşekkürler canım, ben internetteki bir alışveriş sitesinden almıştım bunu :)

:nazar:Maşallah canım.
Güzel günlerde aşkınla kullanmak nasip olur canım inşallah. Ütülerimiz aynı bu arada. Çok güzel yorumlar okumuştum internetten hiç denedin mi, nasıl?

Amin canım çok teşekkürler, evet denedim ve kesinlikle doğru tercih yapmışız:34:

Mutlu ,mesut kullanmak nasip olsun inşallah . Bu tatlı şekillendiricisini nerden ve ne kadar aldığını öğrenebilir miyim ? :16:

Mutlu ,mesut kullanmak nasip olsun inşallah . Bu tatlı şekillendiricisini nerden ve ne kadar aldığını öğrenebilir miyim ? :16:

İnşallah canım, teşekkürler, bu tür ufal tefek ürünlerin hepsini internetteki alışveriş sitelerinden alıyorum canım:34:

Uzun aradan sonra yeni alınmış çeyizlerimle buradayım :32:

$Narmatik.webp$Kopyası Poşet Kilitleyici.webp$Sprey Yağlık.webp$Ayakkabı Çantası.webpEki Görüntüle 385059 $Fincan Seti.webp$Misafir Meşrubat Kadehi.webp$Misafir Su Kadehi.webp$Salata Kasesi.webp$Yağdanlık.webp$Pudra Şekerlik.webp
Koltuklarımız koyu kahverengi yapıldı $Salon Takımı.webp Salon halımız$Salon Halısı.webp
Yemek odası takımının tv ünitesi ve büfesini almadım $Yemek Odası - 1.webp
$Yatak Odası.webp$Pijama Takımı.webp$Sarev Nevresim Takımı 2.webp$Taç Saten Nevresim Takımı.webp

Bu nevresim 2007 yılında aldığımız ilk çeyizimizdi :16:$Linens Nevresim Takımı.webp

İnternette bulamadığım evin bi yerlerine saklanmış olanlar var artık onlarıda ev yerleştirmede çıkarınca eklerim
:34:

Back
X