Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EŞYALARIN ÇOK GÜZEL CANIM AMA YATAK ÖRTÜN MUAZZAM BİR GÜZELLİKTE HEP İSTEDİĞİM BÖYLE SADE BİR YATAK ÖRTÜSÜ HEP BEĞENMİŞİMDİR :):)ÇAY KAŞIKLARIN VE KIRMIZI SU BARDAĞIN ÇOK TATI GÜLE GÜLE KULLAN CANIM![]()
canım gule gule kullan aldıklarını hepısıcığını cook begendım ozenle secmıssın bellı çeyiz askı sana da bulaşmış. Rabbım huzurla askla sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasıp etsın veeee eksık parçalarını alışverişi ıcın kolaylık versınn
canım hepsi çok güzel olmuş.Allah güle güle kullanmanı nasip etsin inşallah:)
hepsi birbirinden güzel RABBİM AĞIZ TADIYLA KULLANMAYI NASİP ETSİN![]()
:))) hepsi cok güzel emin ol kullanırken daha bi güzel oluyo en güzel günlerde kullan tatlım :))
Hoş şeyler almışsın canım beğendim gerçektenmaşallah
Şu pilav şekillendiriciyi tüm topiklerde görmeye başladım,çok güzel nerden aldın![]()
Maşallah canım.
Güzel günlerde aşkınla kullanmak nasip olur canım inşallah. Ütülerimiz aynı bu arada. Çok güzel yorumlar okumuştum internetten hiç denedin mi, nasıl?
cok guzel olmus guzel gunlerde kullanirsin insallah.
Mutlu ,mesut kullanmak nasip olsun inşallah . Bu tatlı şekillendiricisini nerden ve ne kadar aldığını öğrenebilir miyim ?![]()