Genetik ve kromozom testi yaptıdik xxy li klinefelter sendromu cikti tese olduk fsh 40 ken sperm bulunmadi iğne tedavisine altı ay devam ettik fsh hep 40 da kaldı bıraktık yüzde beş ikinci tese de şans verdilerMerhabalar kizlar benim esimde azospermi hastasi. 2,5 ay kadar oldu ogreneli fsh 13-20 arasi degisik sonuclar cikti. Doktorumuz gen testi istedi normal cikti sonuca bakinca sende bu sonucla sende yol alabiliriz insaallah dedi. Direk tese dusunmuyorum once tedavi dedi cunku fsh yuksek dedi. Ayrintili ultrason istedi bunun sonucuna gore bi yol cizecegiz dedi. Ayrintili ultrason yaptiran arkadaslar var mi?
Hem de bu konuda ne gibi testler yaptirdik, ve hangi testleri yaptirmaliyiz bunlari paylasalim teskkurler
AllGenetik ve kromozom testi yaptıdik xxy li klinefelter sendromu cikti tese olduk fsh 40 ken sperm bulunmadi iğne tedavisine altı ay devam ettik fsh hep 40 da kaldı bıraktık yüzde beş ikinci tese de şans verdiler
Allah im yar ve yardimciniz olsun canim Allahtan umit kesilmezmis ama dayanmasi gercekten zor hepimiz yasiyoruz bu zorluguGenetik ve kromozom testi yaptıdik xxy li klinefelter sendromu cikti tese olduk fsh 40 ken sperm bulunmadi iğne tedavisine altı ay devam ettik fsh hep 40 da kaldı bıraktık yüzde beş ikinci tese de şans verdiler
eşiniz cok uzun boylu sanırım nasıl bı tedavı onerdıler sıze cok tecrubeli sperm uzmanları buluyorlar inşAllah tez zamanda gelır bebegınızGenetik ve kromozom testi yaptıdik xxy li klinefelter sendromu cikti tese olduk fsh 40 ken sperm bulunmadi iğne tedavisine altı ay devam ettik fsh hep 40 da kaldı bıraktık yüzde beş ikinci tese de şans verdiler
Aminn canimtAll
Allah im yar ve yardimciniz olsun canim Allahtan umit kesilmezmis ama dayanmasi gercekten zor hepimiz yasiyoruz bu zorlugu
Evet uzun boy ve kolları sahip şimdi kaan aydos doktoru bakalım nasıp iğne hormon ilaci kullandı fsh dusurmek icin altı ay düşmeyince daha fazla kullanmanızın gereksiz olduğu söylendieşiniz cok uzun boylu sanırım nasıl bı tedavı onerdıler sıze cok tecrubeli sperm uzmanları buluyorlar inşAllah tez zamanda gelır bebegınız
Allah yardımcınız olsunn cnm tez zamanda alırsınız guzel haberı ınsallahEvet uzun boy ve kolları sahip şimdi kaan aydos doktoru bakalım nasıp iğne hormon ilaci kullandı fsh dusurmek icin altı ay düşmeyince daha fazla kullanmanızın gereksiz olduğu söylendi
tümör yada tıkanıklığa bakıyolar sanırım onlar yokmuş benim aklıma takılan şey ilaç tedavisi vermeden tese demesi fsh 30 ken sperm bulunma ihtimali çok düşük diye biliyorumAyni durumdayiz canim biz ultrasyonu yeni cektirecegiz sizin sonucunuzda ne ciktida drnuz temiz dedi acaba
Alamazsınız canım mutlaka fsh düşmeli gentık sorun olmayınca hemen düşüyor iğne ile fsh düsmeli ki sperm üretimi baslasinselam kızlar benim eşimde azospermi fsh 30 genetik testi ve ultrason temiz çıktı doktorumuz tese yapıcaz dedi ilaç tedavisinden bahsetmedi ama burda öğrendiğim kadarıyla ilaç kullanmamız gerekiyormuş fsh ı düşürmeden teseden sonuç alabilrmiyiz bilmiyorum kafam karışık biraz sizce ne yapmamız lazm
Amin canim isteyen herkez evladına kavussunAllah yardımcınız olsunn cnm tez zamanda alırsınız guzel haberı ınsallah
Fsh dusmese sperm çıkmaz canım zaten fsh sperm üretimini engelliyorselam kızlar benim eşimde azospermi fsh 30 genetik testi ve ultrason temiz çıktı doktorumuz tese yapıcaz dedi ilaç tedavisinden bahsetmedi ama burda öğrendiğim kadarıyla ilaç kullanmamız gerekiyormuş fsh ı düşürmeden teseden sonuç alabilrmiyiz bilmiyorum kafam karışık biraz sizce ne yapmamız lazm
Aynen ayni seyi bende dusunuyorum ust siniri gecince vucut sperm uretmiyor diyorlar hem hemde direk micro tese diyorlar enterasan bir durum yani hakikatentümör yada tıkanıklığa bakıyolar sanırım onlar yokmuş benim aklıma takılan şey ilaç tedavisi vermeden tese demesi fsh 30 ken sperm bulunma ihtimali çok düşük diye biliyorum
belkide eşim boşuna 2 kere tese olcak o yüzden tekrar doktora gidip konuşcam baskı yapmak lazım belkide ilk duyduğumuzda ne olduğunu anlamadığımız için inandık doktora iyiki bu site var yoksa doktora güvenip direkt tese olcaktık çok teşekkürler...Aynen ayni seyi bende dusunuyorum ust siniri gecince vucut sperm uretmiyor diyorlar hem hemde direk micro tese diyorlar enterasan bir durum yani hakikaten
peki bu doktorlar neden iğne vermiyor anlamıyorum önce tese bulunmazsa ilaç diyo oyun oynuyoz sanki olmadı baştan yap sonuçta hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı bi süreç ama yaşamayan anlamıyor maalesef...Alamazsınız canım mutlaka fsh düşmeli gentık sorun olmayınca hemen düşüyor iğne ile fsh düsmeli ki sperm üretimi baslasin
Canim o hacaya kalmis kimse tedavi edeyim demiyor once tese diyor kaan aydos hasta isterse tedavi yapiyor ama sormuyor tedavi istermisin diye kendin sorcan ancakpeki bu doktorlar neden iğne vermiyor anlamıyorum önce tese bulunmazsa ilaç diyo oyun oynuyoz sanki olmadı baştan yap sonuçta hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı bi süreç ama yaşamayan anlamıyor maalesef...
iyiki bu site varda öğreniyoruz canım...Canim o hacaya kalmis kimse tedavi edeyim demiyor once tese diyor kaan aydos hasta isterse tedavi yapiyor ama sormuyor tedavi istermisin diye kendin sorcan ancak
Evet canim hergun bisey ogreniyoruziyiki bu site varda öğreniyoruz canım...