Erkek İnfertilitesi Azospermi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gs90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
391
206
103
34
Arkadaşlar merhaba eşimde azospermi var. Fsh hormonu 44 geldi Dr umuz direk tese dedi. Kromozom tahlilini verdik onu bekliyoruz.çok korkuyorum tesede çıkmaz diye. Bizimle aynı kaderi paylaşan var mı umut olabilir mi bana Fsh ı yüksek olup sperm bulundu mu acaba? Lütfen yazın varsa

Lütfen tedavi görmeden tese olmayın geçmiş olsun.

Kürler deniyorum 47 olan değeri 44 oldu 16 günde ama 2 ay sonra kromozom sonucu çıkacak. Dr çıkınca konuşuruz demişti tese için. Fsh değeri inince sperm çıkar mı bilemiyorum ki

Bizede hemen tese dediler, bütün sonuçlarımız normaldi . Olduk ama sperm bulunamadı. 3 aylık tedavi gördük şimdi tekrar tese dediler. Eğer sperm çıkmazsa rosi yapılacakmış..

Bizede hemen tese dediler, bütün sonuçlarımız normaldi . Olduk ama sperm bulunamadı. 3 aylık tedavi gördük şimdi tekrar tese dediler. Eğer sperm çıkmazsa rosi yapılacakmış..
Geçmiş olsun canım hormonal sorun yoksa sizde ama neden bulunmamış ki bizde hormonlar yuksek peki hangi hastane rosi yapcak her hastanede var mı acaba biz medicalpark izmir r gttik te genetik sunucu bekliyoruz

Tedavi olmadan tese olmayin,en az 6 ay ilac tedavisi olmasi lazim.benim esim tedavisiz tese oldu bosuna hic bisey bulunamadi.ondma sonra tedaviye basladi 9 ayd asperm cikisi oldu

Tedavi olmadan tese olmayin,en az 6 ay ilac tedavisi olmasi lazim.benim esim tedavisiz tese oldu bosuna hic bisey bulunamadi.ondma sonra tedaviye basladi 9 ayd asperm cikisi oldu
Geçmiş olsun nerde nasıl tehhdavi oldu peki bize Bi tedavi vermediler ki

Geçmiş olsun nerde nasıl tehhdavi oldu peki bize Bi tedavi vermediler ki
Sizin de mi aynı şekildeydi hormon değerleri biz Medicalpark izmir e gttik orda direk tese dedi tedavi yapacak Bi şey vermedi ki biz de şaştık kaldı tıpta Fsh indirecek Bi şey yok sanırım

Bıze de aynını dedı ameliyat demedi ama. Sperm testini baya tekrarladık. Laboratuvar dakı abla siz bebek için yapıyorsunuz cok dıkkatlı bakcam dedı. Canlı olanlar varmıs. İleri hareketlı morfolojı hep dusuktu yok gıbı. Ama canlı sperm varmıs. Dedı bunlar bile olur. Neyse tüp bebek merkezindeki üroloji dr u soyle bısey yaptı. Yumurta toplarken catlatma ıgnesı var ya ovıtrella mı ne. İste ondan verdı bize 3 ay boyunca esım pazartesi ve persembe vuruldu. Kendone vuruyo o sırada genetik testler vs de yapıldı 1 aya cikan testler vs. 3 ay sonra sperm sayısı 1 2 milyon mu neydi 300 bine ınmıs hepden azalmıs ama en azından daha gucluler kalmıs. Dr onay verdi tüp bebege ve yumurta toplama gunu sperm alınıyor ya. Bıze dedıler ki 1 gun once gel sperm tahlili yapalım bulursak donduralım bulamazsak ameliyat ile buluruz. Allahtan buldu dondurdular. Sonraki gun yıne sperm tahlili verdı ve 2.gun verdıgını kullandılar. Dırek ameliyat olmayın bencede

Ve sımdı de hamıleyım cok sukur. Bızde tek sorun esımdı

Ama bzde hiç çıkış yok genetik sonucunu bekliyoruz şimdilik beklemedeyiz ne yapacağımızı şaşırdık inanın çok zor psikolojik olarak Bi tane ölü bile çıkmıyor ki çıksa çok büyük Bi şeymiş Fsh ı kürlerle indirmeye çalışıyorum zaten inş iner sizin adınızada sevndm en azından çıkış var sizde isteyen herkse versin rabbim

Canım cok Gecmis olsun diyelim oncelikle. Ilk basta bende yok yıkıldım diyebilirim. Ben Bı ekimde Basladım dıger elime kadar 1 yıl surdu. İzinleri denk getir gıt gel tahliller vs. Hıc yoksa ameliyatla bulunuyomus ama. Yumurta hıc yoksa yapılcak bısey yokmus ama sperm de 1 tane de olsa buluyorlarmıs. Insallah bulunur allahım aratmasın işinizi kolaylaştırsın. Sen üzülürsen eşin daha cok uzulur. Destek olun birbirinize. Bak bizde bulundu bulunmasına bendeki yumurta sayısı kadar dollendorıldı ama hepsi en ıyı kalite de olmadı. Ilk transferım 2 adet konuldu ama tutmadı 1ay sonra 2.transfer de tuttu. Kimi ameliyat oluyo 1 tane bulunuyor ve tutuyor bunlara da sahit oluyosun allahım kolaylaştırsın isinizi.

Çok teşekkür ederim Allah bebeğinizi almayı naisp etsin kucağınıza bizlere de nasip etsin inşallah Beklemek çok zor inan ki değerleri düşsün die neler içio eşim anlatamam Eylül sonunda tekrar tahlil verecek inş Bi tane ölü bile çıksa diye bekliyoruz genetik sonucumz da inş iyi gelir rabbim bizi de herkesi güldürsün bebeğinize çok sevindim çok dikkat edin kendinize

İnşallah canım benımm. Ama canını hıc sıkma. Bende cok uzuldum ılk cunku kadın dr bana oyle kotu dediki yıkıldım resmen. Bıde bilmeden her ay yine adet olmak yıne olmadı demek sonra Dr tahlıl sonuclarını oyle yorumlayınca cok uzuldum. Bu hayat imtihan dunyası dedik belkı bızım imtihanımız. Bu. Allahım nasıp etsın ınsallah sana da canım

Amin canım inşallah tek isteğimz sağlıklı hayırlı evlat nasip eder Allah isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…