Merhaba arkadaslar...
Esinde kanal tikanikligina bagli azospermi olan ve dogal yollardan hamile kalan varmi? Veya tedavi görüp basariya ulasan? Biz 3 yillik evliyiz esimde azospermi teşhisi konuldu fsh Y kromozom lh hepsi normal degerlerde cikti.. Kasim ayinda bursa eurofertilde tüp bebek tedavisine basladik esim micro tese ameliyati oldu 5 tup sperm elde edildi bendende 40 tane yumurta toplandi sadece 4 embriyo elde edildi fakat benim yumurtaliklar asiri uyarildigindan 2 ay beklemek zorunda kaldik ocak ayinda transferim gerceklesti hersey gayet guzel ilerliyodu cok umutluydum ama sonuc maalesef negatif internetten arastirdim kanal tikanikligina bagli azospermilerde tedavi sonrasi normal yollarla hamilelik gerceklesiyormus nasil bi yol izleyecegimi sasirmis durumdayimm lutfen bana yardimci olunnn
bizde sizin durumunuzdayız canım. butun testler normal, doktor tıkanıklıktan supelendi. bitane damar çok sismis dedi. Mikro tese yapıcaklar ama onunla birlikte bende hazırlansammı yoksa sperm cıkarsa donduruluncamı ben hazırlansam karar veremedik. Ya cıkmazsa diye korkuyoruz.