• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Azospermi hastalari

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ZEYNEPP5555

Herşeyin hayırlısı..
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
6.958
9.533
198
Merhaba arkadaslar azospermi hastalari icin bu konuyu acmak istedim esimde azospermi hasta 2.5 yillik evliyim 2 kez tup bebek denedik ve mesa ile bulundu sperm esimde hormonlar normal fakat tikanikliga bagli azospermi var bize hic bir sekilde acilmaz dediler sadece tup bebek suan 3.tup bebegimi deniyorum ve 1 tane sperm bulundu dogal yolla mutluluktan ucuyorum bunu mufit gunel hocamiza borcluyuz kendisine ait sitesi var ordan mailine attigimiz mesajla iletisime gectik ve erkek problemi olan hastalarda hic bir kadin dogumcuya gitmeden bana gelin diyor bizde en basta garibimize gitti ama geldik ankara gen arta randevu verdi biz il disindan geldigimiz icin tahlillerimizi yaptirip geldik ve tedavi duzenledi igne ve tablet seklinde tup bebege gecmeden once..dogal keci boynuzu pekmezi ve sigarayi virakmak sart herseyimizle cok ilgilendi benim doktorumda aysun baltaci Allah ondanda razi olsun para amaci gutmeyen bir merkez ve bugun dogal yolla sperm bulundu bu yolda duygulamizla cok oynandigi icin paylasmak istedim mufit guneli ve gen art ekibini size kesinlikle tavsiye ederim

Arkadaslar rica etsem teşhislerinizi,doktorlarınızı , kullandığınız ilaçları ve tedavideki son durumunuzu yazarmısınız?

Eşimin doktoru müfit günel benim ki aysun baltacı kanal tıkanıklığına bağlı azosperm esim müfit beyin tedavisi sayesinde p etsene gerek kalmadan paşa islemi ile 15 dk de sperm aldı eşimden ağrısız anestezisiz

İNFERTİLİTE İLE MÜCADELE ARAŞTIRMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ OLARAK SON DÖNEMLERDE HIZLA ARTAN İNFERTİLİTE OLGULARINA FARKINDALIK OLUŞTURMAK VE BU PROBLEME ÇÖZÜM ARAYIŞI KAPSAMINDA SEMPOZYUM DÜZENLİYORUZ.

Gerek Dünya genelinde ve gerekse ülkemizde yakın bir zamanda çok daha ciddi sonuçları olacak İnfertilite probleminin farkına varılmasının zamanı gelmiştir. Değişen yaşam koşulları ve beslenme alışkanlıklarının gözden geçirilmesi, Kullanılan zirai gübre ve ilaçların yanı sıra bağımlı kalınan aynı zamanda üreme potansiyeli bulunmayan ürün tohumlarının da metabolizma üzerinde yıkıcı etkileri olduğu bilinmektedir.

Günümüzde İnfertilite Problemi yaşayan çiftlerin büyük bir çoğunluğunda SEBEPSİZ İnfertilite tanımı hızla yaygınlaşmaktadır. Bu konunun gündeme alınması ve hiçbir olgunun sebepsiz olmadığının kabullenilip, gerçek sebeplere odaklanmanın, geleceğimiz açısından öneminin kavranması gerektiği ortadadır.

Çağımızın önemli bir problemi olarak karşımıza çıkan İnfertilite’nin tedavileri üzerine Devlet destekli projelerin yoğunlaşması ve bu yönde çalışma yapan bilim insanlarımızın desteklenmesi önemlidir. Bizlerde 2016 Yılında bu tür çalışmaları desteklemek, bu problemi yaşayan aileler ile iletişim içerisinde kalarak bilim insanlarımızı çözüme odaklamak adına, tamamen infertilite hastalarından oluşan ve tüm ilgili hastane, kurum ve kuruluşlardan bağımsız çalışanİMAD-DER ( İNFERTİLİTE İLE MÜCADELE ARAŞTIRMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ)’ni kurduk. Derneğimiz bu kapsamda İnfertilite probleminde önemli çalışmalar yapmış Bilim İnsanlarımız ile ilk Sempozyumunu 19 Mart 2017 Pazar günü İstanbul İBB Mecidiyeköy Kültür Merkezinde saat 10:00 – 17: 00 arasında gerçekleştirecektir.

Derneğimizin bu çabalarına katkı sunmak üzere davetimizi kabul eden ve bu alanda önemli çalışmalara imza atmış değerli bilim insanlarımız, Prof. Dr. Volkan Baltacı, Prof. Dr. Timur GÜRGAN, Prof Dr. Seda VATANSEVER, Prof. Dr. Ümit ÖZEKİCİ, Prof. Dr. Kaan AYDOS, Doç. Dr. Başar SARIKAYA, Uzm. Dr. Celalettin PERU, Uzm. Dr. Kağan GÜNGÖR, ve Emb. Ferhat CENGİZ’e şükranlarımızı sunarız.

Bu önemli programa tüm infertilite problemi yaşayan ailelerin yanı sıra, İlgili uzmanlar ve Basın mensupları davetlidir.

Saygılarımla.

Doğan CEYLAN

İMAD DER Yönetim Kurulu Başkanı

Biz mersin selahattin cayan aankara mufit gunele gittik kaan aydosla da surekli mail de konustuk islemimizi mufit gunel yapti ben size onu mufit guneli tavsiye ederim

Back