- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
- Konu Sahibi ZEYNEPP5555
Merhaba arkadaslar azospermi hastalari icin bu konuyu acmak istedim esimde azospermi hasta 2.5 yillik evliyim 2 kez tup bebek denedik ve mesa ile bulundu sperm esimde hormonlar normal fakat tikanikliga bagli azospermi var bize hic bir sekilde acilmaz dediler sadece tup bebek suan 3.tup bebegimi deniyorum ve 1 tane sperm bulundu dogal yolla mutluluktan ucuyorum bunu mufit gunel hocamiza borcluyuz kendisine ait sitesi var ordan mailine attigimiz mesajla iletisime gectik ve erkek problemi olan hastalarda hic bir kadin dogumcuya gitmeden bana gelin diyor bizde en basta garibimize gitti ama geldik ankara gen arta randevu verdi biz il disindan geldigimiz icin tahlillerimizi yaptirip geldik ve tedavi duzenledi igne ve tablet seklinde tup bebege gecmeden once..dogal keci boynuzu pekmezi ve sigarayi virakmak sart herseyimizle cok ilgilendi benim doktorumda aysun baltaci Allah ondanda razi olsun para amaci gutmeyen bir merkez ve bugun dogal yolla sperm bulundu bu yolda duygulamizla cok oynandigi icin paylasmak istedim mufit guneli ve gen art ekibini size kesinlikle tavsiye ederim