• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AZOSPERM UMUT YOK

meyyit

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
133
37
18
27
MERHABA
25 YASIMDAYIM ESİM 29 İKİ YILLIK EVLİYİM YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE SEMENDE SPERM SIFIR OLDUĞUNU ÖĞRENDİK. DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI. DİREK TESE İLE SPERM ARANACAĞI INDA İSE YÜZDE OTUZLUK BİR İHTİMAL OLDUĞU SÖYLENDİ. DÜŞÜNMEKTEN KAFAYI YEMİŞ DURUMDAYIM. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. AYNI DURUMDA OLUP ÇIKIŞ YOLU BULABİLEN VAR MI?

MERHABA
25 YASIMDAYIM ESİM 29 İKİ YILLIK EVLİYİM YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE SEMENDE SPERM SIFIR OLDUĞUNU ÖĞRENDİK. DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI. DİREK TESE İLE SPERM ARANACAĞI INDA İSE YÜZDE OTUZLUK BİR İHTİMAL OLDUĞU SÖYLENDİ. DÜŞÜNMEKTEN KAFAYI YEMİŞ DURUMDAYIM. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. AYNI DURUMDA OLUP ÇIKIŞ YOLU BULABİLEN VAR MI?
umutsuzluğa kapılma lütfen tek bir sperm ile binlerce hamile kalan var. yeterki allah nasip edecek olsun. öncelikle direk tese işlemine geçmeden min3 aylık tedavi görse daha mantklı çünkü sperm kendini anca yeniler ve ilaç takviyesi ile sperm çıkışı görülebilir.bunun için gerek ileç gerekse bitkiseş çok yöntem var

Benim eşim de azosperm. Bir yıl ilaçla hiçbir şekilde sperm çıkışı olması tese ile oldu çok şükür . Yüzde 30 diye nasıl söylenebiliyor anlamıyorum. Ümitsiz olma herkez kaderini Yaşar.

MERHABA
Ayni durumu bizzat yaşadık canım tedavi olmayı deneyin hemen teseyi hiçbir işinin uzmanı doktor onermez.

Sonuç alabildiniz mi peki

Evet hatta tüp bebek denedik şuan transferin sonucunu bekliyorum 1 tanr de 5. Gun kaliteli embryom var. Mucadeleni ver bitkisel olsun biz çok pes ettik aynı yollardan geçtik bilirim tüp bebek bile deneeymezsiniz dedi doktorlar

MERHABA
Eşim bir buçuk sene boyunca iğne kullandı sonunda sprem çıkışımız oldu teseye gerek kalmadı spermleri dondurdular tüp bebek yapacağız bu ay inşallah

İstanbuldaysan doc dr Emre Bakırcıoğlu nu tavsiye ederim, eşimin arkadası azoluydu tedavi sonrası tesede sperm bulundu bebek kucaklarında şimdi. Allahtan umit kesilmez
Bizde sperm olmasına ragmen 9 yıldır 3 tüp bebek denememize ragmen sonuc alamadık.. Bu işler tamamen nasip işi.. Sperm olsaydı bile olacağının garantisini kimse veremez yani..

İstanbuldaysan doc dr Emre Bakırcıoğlu nu tavsiye ederim, eşimin arkadası azoluydu tedavi sonrası tesede sperm bulundu bebek kucaklarında şimdi. Allahtan umit kesilmez
Bizde sperm olmasına ragmen 9 yıldır 3 tüp bebek denememize ragmen sonuc alamadık.. Bu işler tamamen nasip işi.. Sperm olsaydı bile olacağının garantisini kimse veremez yani..
Nasipten öte yol yok elbet. İnsan bir yerde eli kolu bağlı oturup bekliyor öylece Hakkımızda hayırlısı...

Kızlar ben de 2 gün önce eşimin sperm testi sıfır çıktı. Şoku yeni atlattım. Önericeğiniz her seye açığim. İstanbulda yaşıyoruz doktor onerebilir misiniz. Bu sürecte bizi neler bekliyor. Yardımcı olalim birbirimize :( allah yardimcimiz olsun

Back