- 11 Temmuz 2014
- 91
- 14
- Konu Sahibi Yesilagacbambu
Arkadaşlar eşi azosperm olup öncül hücre bulunup tedavi ile normal çıkışı olan varmı burada toplanalım ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım şuan orada tedavideyiz mesut hocayla :)) sd3 çıktı seviyemiz acaba bu seviyede olup tedavi ile çıkış olanlar varmı merak ediyorumMerhaba Alife Semra Sertyele gidin binlerce hastası var bu şekilde tesesiz çıkış olan hamile kalan doğuran mutlaka eşiniz alife da test versin
Var canım, son seviyelerdesiniz zaten inşallah biran önce çıkış olurCanım şuan orada tedavideyiz mesut hocayla :)) sd3 çıktı seviyemiz acaba bu seviyede olup tedavi ile çıkış olanlar varmı merak ediyorum
İnşallah canım siz ne durumdasınız aynı şekildemiVar canım, son seviyelerdesiniz zaten inşallah biran önce çıkış olur
Transfer oldum ben pozitifi gördüm ama biraz sıkıntılı bi süreçteyimİnşallah canım siz ne durumdasınız aynı şekildemi
Hayırlı olsun canım inşallah atlatırsın süreci siz nerede tedavi gördünüzTransfer oldum ben pozitifi gördüm ama biraz sıkıntılı bi süreçteyim
İnşallah. Mesut hocadaydık bizdeHayırlı olsun canım inşallah atlatırsın süreci siz nerede tedavi gördünüz
Nerede test verdiniz başından berimi bu seviyedeydi gelişme varmımerhabalar bizde 4 yıldır bu yolda savaş veriyoruz 3 kez test verdik sd4 cıktı
Nerede test verdiniz başından berimi bu seviyedeydi gelişme varmıs
semra hoca ankar A life 3 kez üst üstte sd4 cıktıNerede test verdiniz başından berimi bu seviyedeydi gelişme varmı
Hayırlısı olsun inşallah güzel habwrleee alırsınıztedavi devam dedi doktorumuz 3 ay sonra test vericek tekrar bakalım