- 21 Ağustos 2020
- 104
- 111
- Konu Sahibi SupurgesizCadiii
Kizlar merhabalar öncelikle sorunla alakalı soru sormak için yazmadım azospermi yendik !! Birilerine umut olur diye yazıyorum eşim daha önce tek yumurtasını aldirdigi için azosperm olmus düğünümuzden 2 gün önce çocuğumuzun olmayacağını öğrendik. Sperm sayısı 0 di butun değerler sıfırdı 2 buçuk sene çocuğumuz olmadı çok araştırdım. Denemedigimiz ilaç kalmadı gittiğimiz bütün doktorlar çocuğunuzun olması imkansız dedi tüp bebek dedi. Ben akşamları yatmadan keçi boynuzu kürü icirmeye başladım 1 bardak taze keçiboynuzunu kırarak bir bardak suyla kaynattim 2 3 dakika 20 dakka dinlenmeye aldım icirdim ve sabahları çakşır kökü suyu kaynattim yarım çay bardağindan daha az içiyordu ve anason çayı var onuda arada içiyordu aktarlarda çayida var tekel bayilerinde alkolsüz bira olarakta geçiyor bunları yaptıktan 3 ay sonra hamile kaldım kizlar 1 ay kullanıp ara vermiştik maalesef 2 aylikkeen gebelik kesesi etrafında kanama alanı yüzünden bebeği kaybettik o sürede tekrar sperm testi yaptırdık sperm sayımız 5 milyon olmuştu 2 milyon hareketli 3 milyon hareketsizdi kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım hamile olduğumu bilmeden 12 saat yolculuk ev taşıma falan bebeğimi kaybettim yine şuan araştırmada yiz çocuk düşünmüyorum ama size umut olur diye yazdım aynı şekilde arkadaşım pco hastasıydı ve eşi azosperm di benim dediklerimi kullanmaya başladı aynı şeyleri şuanda 3 aylık hamile darısı tüm isteyenlerin başına azosperm çaresiz bir hastalık değildir. Belki sizede faydası olur diye anlatmak istedim sormak istediklerinizi sorabilirsiniz