Aziz Yıldırım’dan ‘yeni soluk’: Fethullah Gülen dua ederek Galatasaray’ı şampiyon yaptı

Offff
Vallahi offfff
Yukarıda anlattım,tekrar yazamayacağım.
Sizde böyleyseniz üzerinize alinin madem,ne diyim

Offff
Vallahi offfff
Yukarıda anlattım,tekrar yazamayacağım.
Sizde böyleyseniz üzerinize alinin madem,ne diyim
Bakın sanırım ben anlatamıyorum bana veya buradaki Fenerbahçelilere dediğiniz için sormadım. Cümlenizi açmanızı istedim. Onun için sordum. Uzatmiyim teşekkürler

Tartışmaya gerek yok hanımlar.

Aziz başkana gelirsek Allah hidayet versin ne diyelim, fanileri ulviyet makamına oturtmuyorlar mı akıllara zarar
Adam taa oradan üfürdü Galatasaray şampiyon oldu, ne azametli, ne yüce, ne Veli adammış yahu, kıymetini bilememişler yazııııkkk nefesi de kuvvetliymiş, az biraz bize de üfür iyileşelim ailece hastayız hoca

Şeyh uçmaz mürit uçururmuş gerçi müridi de değil ama bilemedim şimdi bu neyin kafası yav.

İzledim ben, bu savunmayı yaparken tansiyonu kim bilir kaçtı adamcağızın yüzü kıp kırmızı gözleri yuvalarından fırlayacak gibiydi yazık

Benim de kettle akşamdan beri açık kalmış işte bunlar hep paralel bana daha çok elektrik faturası gelmesini sağlayıp şey yapacaklar şey immm şey işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…